yok tatlım ne kırılması..akıl vermek olarak algılamadım zaten de..sonradan üzülebileceğimi ben de düşünüyorum..bilemiyorum işte..bakıcaz..canm benim kararsızlığım daha zamanım var olsından ama seni durumun başka tatlım demekten bişey kaybetmezsin ama demezsen belkide ilerde keşke deneseydim diyceksin büyüğümsün sana akl vermek haddim diil nelur bana kırılma ama dene diyorm ben
saol canım bu ayda olmadı kısmet diilmiş inşallah canım inşallahkzlar naılsınsz ben geldim burcucum canm benm çok üzüldüm ya napalım bekleyip görcez rabbim hepimize evlak versin en kısa zamanda
Ah canım denemezmiyim ne kraker ne bisküvi zaten yediğimi çıkarıyorum ama geçecek biliyorum.geçince bu günleri gülerek anacağız.DİLAcım
geçmiş olsun canım ben de nefret!!! ederim mide bulantısından eminim berbat bişidir..bi arkadaşımız sabahları yataktan kalkmadan 2-3 tane tuzlu kraker yediğini ve bunun bulantısına çok çok iyi geldiğini söylemişti..eğer senin için uygun olursa deneyebilirsin belki..
benim tüp bebek olayına gelince..bu ay deneyecektik söylemiştim ancak regl zamanım yurtdışında olduğum zamana denk geldi o yüzden bu ay gidemedim..sonra da birkaç ay ara vermeye karar verdim tüp bebek süreci çok zor ya..benim zaten ruh sağlığım süper değil..nasıl dayanırım bilmiyorum açıkcası güvenemiyorum kendime..bazen de tamamen vazgeçsem mi diyorum..bu zamana kadar olmadı bundan sonra da olmasın diyorum..ama bilemiyorum yine de..biraz kafamı toplamam lazım dilacım
dr.lara çok erken küsmüşsün ozaman ben 13 yıldır uğraşıyorum 29 yaşındayım bak sana benim le ilgili bir link vericem hakkımda herşey var daha sonra sormak istediğin varsa yaz bana
https://www.meleklermekani.com/mele...hayatinizi-degistiriceni-dusunurmuydunuz.html
seni var ya yerim görürsün gününü🙂canım benim grçekten çok üzüldüm burda en çok şehnazıma dua ediyodum senide 2 sıraya aldım canım elimden geldiği kadar dua edicem sana inş en ksa zamanda ikiz bebiş versin sana
bi de ne sorunum var biliyo musun böyle tam kendimi anlatabildiğim güvenebildiğim destek alabileceğim bir doktor bulamadım..hepsi soğuk ve materyal gözüyle bakıyolar bana..ya da bana öyle geliyo..ne biliiiim işte..
cannm benmde ruh halim biraz kötü ben tüp bebek konusunda kararsızım ama eşim beni ikna etti iyi o var bu ayda bebek yoksa denicez artık neolur dua edin bana bu hamile kalyım gerek kalmasın tüp bebeğe falan
dr.lara çok erken küsmüşsün ozaman ben 13 yıldır uğraşıyorum 29 yaşındayım bak sana benim le ilgili bir link vericem hakkımda herşey var daha sonra sormak istediğin varsa yaz bana
https://www.meleklermekani.com/mele...hayatinizi-degistiriceni-dusunurmuydunuz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?