ya ben de panik atak var..hangi birini anlatayım..ilaçlar kullandım psikoterapi gördüm geçmiyo iyileşmiyo bi türlü..ilaç kullandığım zaman çok iyi oluyorum ama bebek yapamıyorum çünkü bebeği sakatlıyor ilaçlar..üstelik deli gibi kilo aldırıyo ilaçlar..ilacı bırakınca giderek kötülrşip depresyona giriyorum gözüm bebek dahil hiçbirşeyi görmüyor..resmen hayatta kalmak için mücadele veriyorum çünkü bir korku ülkesinde yaşar gibi oluyorum..
bunlara bu sene bir de gizli şeker eklendi..onunla ilgili olan olumsuzlukları hiç anlatmayayım canınız sıkılmasın sadece şunu söylüyorum kan insülin düzeyim o kadar yüksek ki.. diyabet merkezinde ölçemediler değeri kanı sulandırmlarına rağmen..bu zmana kadar biz böyle bişey görmedik dediler sadece..kilo vermeyi engelliyo kilo aldırıyo tansiyonu yükseltiyo kan yağlarını yükseltiyo..vs vs..
bu satırları artık ağlayarak yazıyorum..çünkü yoruldum zaten hayatım çalışmakla ayakta durmayı başarmaya çalışmakla geçti..amaannnn..
lamiyacım senin başına gelen çok istisnai bir durum..umarım kardeşinin de senin de bütün istekleriniz kalbinizde ne varsa hepsi olur tatlım..durumunuz zor ama tıp da çok ilerledi..ve semra hoca gerçekten iyi bir adres..
ben de şu kafamı bir toplayıp normal düşünebilsem ve kendime bir güç bulabilsem yine kendi içimde..gidicem..