slmlar günaydınlar bugün bana sıra gelmiş. daha bişi yok bakalım. ama her an gelecekmiş gibi Rabbim hakkımda hayırlısını versin.. tabi cümlemizinde.........
desen
senin doktora mail attım..durumumu yazdım bakalım ne cevap gelicek..sağol tatlım..,
ayrıca memorial'ın tüp bebek merkezi çok iyiymiş galiba ordan da tüp bebek için randevu alıcam senin doktor tüp bebek yapıyo mu biliyo musun??
şehnzım , canım tüp bebek yapıyo mu bilmiyorum ama salı günü gideceğim ben istediğin herşeyi sorabilirim , ama geçen sohbetimizde menapoza girmiş bir bayanın hamile kalmasına yardımcı olduğunu anlatmıştı , ben çok güveniyorum şehnazcım bi görünsen belki tüpe bile gerek yoktur canım ya.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ yazgülü24.......................16-18 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş) esmos..............................20 Aralık(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş) biza.................................24-25 Aralik(haber bekliyoruz,bize güzel haberler verin inş)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
pretty woman...................28-30 Aralık bade88.............................30 Aralık selzeh................................1 Ocak ebruaker............................2-3 Ocak duygum_06.......................3 Ocak elifim................................4 ocak aslıgökçe...........................6 Ocak Lalezar.............................7 Ocak nur85..............................9 Ocak hazal..............................10 Ocak Ch@tL@k.......................11 Ocak Desen.............................16 Ocak yns_ysmn.......................18 Ocak burcums........................20 ocak
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
günaydın kızlar...off biliyorum sıkıldınız benden ama bu bulantılar ne zaman geçecek ve ben hamişliğimin tadını ne zaman çıkaracağım?hiçbiryere çıkamıyorum misafir alamıyorum..evim bana kokuyor herşey herkes kokuyor ...bunalıma girmek üzereyim öyle kötüyümki
günaydın kızlar...off biliyorum sıkıldınız benden ama bu bulantılar ne zaman geçecek ve ben hamişliğimin tadını ne zaman çıkaracağım?hiçbiryere çıkamıyorum misafir alamıyorum..evim bana kokuyor herşey herkes kokuyor ...bunalıma girmek üzereyim öyle kötüyümki
CANIM BENİMMMMM
bitanecimmmm kıayamam ben sanaaa
sabret bitanem nasıl sabrettin bekledin bebişini geçti şimdi hamişsin elbet buda bir kaç aya geçecek....
bak biz o bulantıları çekmek evde tüm günm yatmak için can atıyoruz sabret bitanecimmm kıymetini bil....