CANIM BENİMMMMM
bitanecimmmm kıayamam ben sanaaa
sabret bitanem nasıl sabrettin bekledin bebişini geçti şimdi hamişsin elbet buda bir kaç aya geçecek....
bak biz o bulantıları çekmek evde tüm günm yatmak için can atıyoruz sabret bitanecimmm kıymetini bil....
evet cnm çok haklısın bazen yazmaya çekiniyorum şımarıklar gibi oluyorum diye..elbette bu bulantıları arayanlar var bunu düşünerek zaten allahtan sabır diliyorum..iyiki varsınız yaaaaa
evet cnm çok haklısın bazen yazmaya çekiniyorum şımarıklar gibi oluyorum diye..elbette bu bulantıları arayanlar var bunu düşünerek zaten allahtan sabır diliyorum..iyiki varsınız yaaaaa
tatlım benim evet iyiki varız beraberiz :laugh:
sizsiz düşünemiorum artık ben regl öncesi ve sonrasını 🙁(
bebişini bi gör inş unutacaksın tüm bu sıkıntılarını bitanem...
henüz anne olmadım ama olanlar öle diyoooo
şehnzım , canım tüp bebek yapıyo mu bilmiyorum ama salı günü gideceğim ben istediğin herşeyi sorabilirim , ama geçen sohbetimizde menapoza girmiş bir bayanın hamile kalmasına yardımcı olduğunu anlatmıştı , ben çok güveniyorum şehnazcım bi görünsen belki tüpe bile gerek yoktur canım ya.
tatlım görünmek bişi değil de..benim yaş faktörü var ya o yüzden acele ediyorum..bi de attığım mail geri gelmiş..yani iletilmemiş bilgiler tahlillerimi de eklemiştim dosyaya.. anlayamadım niye geri geldi..eğer bu bilgilerden sonra çağırırsa giderim zaten ama boşuna gitmek istemedim sen mail adreslerinde bi değişiklik var mı diye sorabilirsin canım yoksa yine atarım..muckss
aaa desencim burdasın..şimdi girdim ben de..peki ben arasam bu hatunu durumumu anlatsam dinler mi bir-iki dakikasını ayırıp..sonra gitsem belki o da diyecek direkt tüp diye..vakit kaybetmemiş olurum ne dersin??