Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet cnm çok haklısın bazen yazmaya çekiniyorum şımarıklar gibi oluyorum diye..elbette bu bulantıları arayanlar var bunu düşünerek zaten allahtan sabır diliyorum..iyiki varsınız yaaaaa

evet cnm çok haklısın bazen yazmaya çekiniyorum şımarıklar gibi oluyorum diye..elbette bu bulantıları arayanlar var bunu düşünerek zaten allahtan sabır diliyorum..iyiki varsınız yaaaaa
tatlım benim evet iyiki varız beraberiz :laugh:
sizsiz düşünemiorum artık ben regl öncesi ve sonrasını 🙁(
bebişini bi gör inş unutacaksın tüm bu sıkıntılarını bitanem...
henüz anne olmadım ama olanlar öle diyoooo

inşallah canım inşallah ağzından bal damlıyor...allahım isteyen herkese iiçindede sana nasip eylesin tez zamandan..

EVET EVETT İYİ Kİ VARIZ İYİ Kİ BURADAYIZ 🙂

Bİ DE YİNE EVET BEBİŞİ GÖRÜNCE HERŞEYİ UNUTUYORSUNNN ZATEN UNUTMASAK İKİNCİYİ İSTEMEYİZ DEĞİL Mİ 🙂

inşallah canım inşallah ağzından bal damlıyor...allahım isteyen herkese iiçindede sana nasip eylesin tez zamandan..

Canım benim ,Allah kolaylık versin bulantı kötü ama napalım bebek için herşeye değer değil mi?

tatlım görünmek bişi değil de..benim yaş faktörü var ya o yüzden acele ediyorum..bi de attığım mail geri gelmiş..yani iletilmemiş bilgiler tahlillerimi de eklemiştim dosyaya.. anlayamadım niye geri geldi..eğer bu bilgilerden sonra çağırırsa giderim zaten ama boşuna gitmek istemedim sen mail adreslerinde bi değişiklik var mı diye sorabilirsin canım yoksa yine atarım..muckss

aaa desencim burdasın..şimdi girdim ben de..peki ben arasam bu hatunu durumumu anlatsam dinler mi bir-iki dakikasını ayırıp..sonra gitsem belki o da diyecek direkt tüp diye..vakit kaybetmemiş olurum ne dersin??