Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar benim regl geldi malesef insallah bu ay gelir

nasılsın bakalım.geçende doktora gidicektin nasıl geçti.ben bir kaç gün oldu hiç girmedimde.

iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik.evet gittim canım baktı işte alttan ultrasonla herheangi bişey çıkmadı yumurtalıklarım rahim ağzı normalmiş çok şükür.zaten 7 ay erken dr test yapmayalım dedi 1sene dolsun olmazsa öyle gel test ozaman yaparız dedi.folik asit verdi günde 3defa onu kullanıcam.o kadar rahatladım ki anlatamam canım eşimde de bişey çıkmadı o da normal.bundan sonra artık bol bol çalışma zamanı yani

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim. aranıza bugün katılıyorum. bizde bebek isteyenlerdeniz. 3 yıllık evliyim, 1 yıldır korunmuyoruz. şimdi her türlü tavsiyeye açık durumdayım. benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerrr....

hosgeldin canim aramiza insallah bebegin yakin zamanda gelirde seni bekletmez

ayyyy canım yaaaa gerçekten çok etkilendim bende çalışıyorum bunu okuyunca çalışmaktan soğudum birden ama mecburen çalışmak zorundayım işte maddi durum malesef çocuğum olsun inşallah her anımı onla paylaşıcam asla bu kadın gibi yapamam büyük konuşmayayımda.insan vicdan azabı çeker

hoşbuldum, çok teşekkür ederim. ben bu ateş ölçmenin nasıl yapılacağını merak ediyorum. ateş nereden ölçülüyor dil altı diye okudum biryerden ölçen arkadaşlar varsa nereden ölçüyorsunuz? adetten hemen sonramı başlanıyor ölçmeye saat kaçta ölçmek lazım?