merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim. aranıza bugün katılıyorum. bizde bebek isteyenlerdeniz. 3 yıllık evliyim, 1 yıldır korunmuyoruz. şimdi her türlü tavsiyeye açık durumdayım. benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerrr....
merhaba canım hoşgeldin inşallah meleğin gelecektir ama vakti zamanı var heralde canım olmuyo diye stres yapmamaya çalış.sana diyorum ama ben yapıyorum.doktora gittin mi canım
hoşbuldum, çok teşekkür ederim. ben bu ateş ölçmenin nasıl yapılacağını merak ediyorum. ateş nereden ölçülüyor dil altı diye okudum biryerden ölçen arkadaşlar varsa nereden ölçüyorsunuz? adetten hemen sonramı başlanıyor ölçmeye saat kaçta ölçmek lazım?
canım ben hiç ateşimi ölçmedim daha denemedim açıkçası.ama bildiğim kadarıyla adetten sonra 9.günde başlanıyo diye biliyorum ama sen yine de araştır bilen arkadaşlar varsa yardım edeceklerdir tatlım
merhaba canım hoşgeldin inşallah meleğin gelecektir ama vakti zamanı var heralde canım olmuyo diye stres yapmamaya çalış.sana diyorum ama ben yapıyorum.doktora gittin mi canım
bu ayın ortalarında gittim, regl dönemimin 3. gününde, muayene etti kan tahlili istedi. onları yaptırdım ayın 24 üne rahim ve tüp filmi istedi, 19 ocaktada eşime sperm testi yapılacak. ama dün film için gittiğimde çok iltihapım olduğunu filmi çekemeyeceklerini söyledi dr. şimdi antibiyotik ve fitil verdi onları kullanıyorum bu iltihap tedavisi bitince film çekecekler.
bu ayın ortalarında gittim, regl dönemimin 3. gününde, muayene etti kan tahlili istedi. onları yaptırdım ayın 24 üne rahim ve tüp filmi istedi, 19 ocaktada eşime sperm testi yapılacak. ama dün film için gittiğimde çok iltihapım olduğunu filmi çekemeyeceklerini söyledi dr. şimdi antibiyotik ve fitil verdi onları kullanıyorum bu iltihap tedavisi bitince film çekecekler.
öyle deme ümidin senin heşeyin bir çok tedaviye bedel..rabbim herşeyi biliyor ve zamanınıda biliyor bizlerde sabırla bekliyoruz...2 buçuk yıllık evliyim🙂
karamsar olma canım hiç bi zaman ümidini kesme asla çocuğun olmucak gözüyle bakma biliyorum bende aynı duyguları yaşıyorum ama artık olıruna bırakmaya karar verdim Allah hayırlısı nezmansa ozman verecektir.ben 2,5 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz bende ilk defa bu ay dra gittim herşey normal çıktı test yamak içinde erken dedi bakalım hayırlısı Allahtan artık 🙂