öyle deme ümidin senin heşeyin bir çok tedaviye bedel..rabbim herşeyi biliyor ve zamanınıda biliyor bizlerde sabırla bekliyoruz...2 buçuk yıllık evliyim🙂
yaa bu ne ya siz beni niye bu kadar ağlatıyorsunuz.
ben bu çocuğun yaşadıklarının aynısını yaşadım.çünkü benim annem de babam da bankacıydı ve beni anneannem büyüttü.ve ben çocuğuma bunları yaşatmak istemiyorum.gerçekten çok zor.
Canımmmmm... senin ağlamanı istermiyim ben hiiiç, melişini üzme bakıym , hikaye bu ama ben de çok ağladım valla offf,ister istemez bu kadar olmasa da ben de ilgilenemiyorum bazen oğluşumla, çalışan anne olmak çokkk zorrrrr.
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim. aranıza bugün katılıyorum. bizde bebek isteyenlerdeniz. 3 yıllık evliyim, 1 yıldır korunmuyoruz. şimdi her türlü tavsiyeye açık durumdayım. benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerrr....
Canımmmmm... senin ağlamanı istermiyim ben hiiiç, melişini üzme bakıym , hikaye bu ama ben de çok ağladım valla offf,ister istemez bu kadar olmasa da ben de ilgilenemiyorum bazen oğluşumla, çalışan anne olmak çokkk zorrrrr.
hoşgeldin aramızaaa adaşım 🙂
canım regl olmuşsun , hayırlısı olsun hakkında, önümüzdeki ay yine beraber bekleriz üç aşşağı beş yukarı 🙂
ya bi yemeğe çıktım o ara herkes gelmiş, sohbet etmiş gidiyo yaaa
canım sende oğluşun için onun geleceği için çalışıyosun çok zordur ben belki çocuğum olmadığı için anlayamam ama herşey onun gelecekte olacak için çocuğunuz için değil mi?canım bende yemeğe çıkmıştım ama şimdide sen yoksun canım yaaaaa neyse geldiğinde yazarsın :laugh:
aranıza yenı katıldım bebiş düşünüyoruz ve bugun kan testı yaptırdım 2 ay daha ama meraktan ölmeyeyım barı gıdıp yaptırayım dedım:laugh: umudum yok ama aklımda kalmasın diye acele ettım galıba🙂aksama dogru alıcam sonucu ınsallah pozitıftır ve eşime en guzel yenı yıl armaganım olur.