aranıza yenı katıldım bebiş düşünüyoruz ve bugun kan testı yaptırdım 2 ay daha ama meraktan ölmeyeyım barı gıdıp yaptırayım dedım:laugh: umudum yok ama aklımda kalmasın diye acele ettım galıba🙂aksama dogru alıcam sonucu ınsallah pozitıftır ve eşime en guzel yenı yıl armaganım olur.
Kızzzzlaar ben geldim tatilde bile sizleri dusunuyom hıhı
bu arada ben tayile gelecegımız gun regl oldum haber edeyim dedim canlarım.. o sabahta 2 tane test yapmıstım onlarda bosa gitti 🙂
Neyse haber edeyım dedım sızlerı cok sevıyorum gorusuruz
canım sende oğluşun için onun geleceği için çalışıyosun çok zordur ben belki çocuğum olmadığı için anlayamam ama herşey onun gelecekte olacak için çocuğunuz için değil mi?canım bende yemeğe çıkmıştım ama şimdide sen yoksun canım yaaaaa neyse geldiğinde yazarsın :laugh:
aranıza yenı katıldım bebiş düşünüyoruz ve bugun kan testı yaptırdım 2 ay daha ama meraktan ölmeyeyım barı gıdıp yaptırayım dedım:laugh: umudum yok ama aklımda kalmasın diye acele ettım galıba🙂aksama dogru alıcam sonucu ınsallah pozitıftır ve eşime en guzel yenı yıl armaganım olur.
Kızzzzlaar ben geldim tatilde bile sizleri dusunuyom hıhı
bu arada ben tayile gelecegımız gun regl oldum haber edeyim dedim canlarım.. o sabahta 2 tane test yapmıstım onlarda bosa gitti 🙂
Neyse haber edeyım dedım sızlerı cok sevıyorum gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?