Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah KOCA BİR POZİTİF göreceğin günler çok yakındadır...

Canımsın Allah size de nasip etsin inşallah.Ama en sorunsuzundan

Canım çok sağol.siz böyle yazınca bana da destek oluyorsunuz.yazmadığınızda şımarıklık yapıyormuşum gibi geliyor.Daha henüz ilaç kullanmadım inatla.sabrediyorum.bu haftaya kadar sadece çok ağır bulantım vardı kusmam yoktu.şimdi mide bulantım eskisi kadar kötü değil ama kusuyorum.hatta dediğin gibi iki gün önce kusmaktan boğazım tahriş oldu ve kanamaya başladı.geçecek inşallah bugünlerde.senin bebiş artık oynamaya başlamış.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Allah olmayana da versin.

kızlar şu ateş kontrolüyle hamile kalma tekniğini bilen varmı aranızda birde keçiboynuzu kürünü kullanan varmı 😀
canım ben ateş kontrolü yapmıştım.9.günü başlıyorsun sabah saat 7 de yataktan kalkmadan ölçüyorsun.hergün aynı saatte olmasına dikkat et.ama ben dil altından falan ölçmedim.baya koltukaltından ölçtüm.değerin 37 civarında çıkması gerekiyor.bu arada keçiboynuzu pekmezinden bahsediyorsan ben yemedim ama eşime 2 ay boyunca her sabah yedirdim.faydasını gördük.herkese tavsiyemdir.çünkü sperm sayısını 2 katından fazlasına çıkardı.

Kızlar vahideciğim Desenciğim ve Dilekciğim hepinize desteğiniz için teşkkür ederim ama ben kan testinin kesin sonuç verdiğini bildiğim için artık bu ayı kapattım😕 bu arada Dilekciğim armıza hoş geldin,Vahideciğim senin adınada çok sevindim tatlım inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride yaşar vebizlere anlatırsın🙂

kızlar ben bugün ovulasyon testi aldım 11. günde test yapmaya başlamak gerekiyormuş. ama bu teste bağlı kalmadan gün aşırı denemeye çalışacağım.

kızlar ben çıkıyorum , gidip oğluşuma bakayım , inşallah çabuk iyileşir, ooff bu nasıl sevgidir ya rabbim hem evlat istiyoruz hem hsta olunca deliriyoruz hem bi daha istiyoruz..Ya rabbim dualarımızı kabul et , gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlıysa ver Allahımmm

kızlar ben bugün ovulasyon testi aldım 11. günde test yapmaya başlamak gerekiyormuş. ama bu teste bağlı kalmadan gün aşırı denemeye çalışacağım.

canım benimmm hayırlısı tatlişkommm
bende bu ay ilkkez deniyorum ama henüz ilk çizgiyi görmüş değilim 🙂
gerçi ben çok önce başladım 9.günde ama heyecan işte ilkkez denediğim için bgn 12.günüm sankim akıntım başladı sanırım bgn yımırtlıyorum bakalım akşama test beni bekliyoo
buarada bebişkom ben gün aşırı da denedim bu ay hergün deniorum bakalım 9.günden itibaren 9 gün hergün denioruz allahım şu mübarek günde hayırlısıyla versin inş.hepimize

bademli çikolatammmm
allah dularımızı geri çevirmesin inş......
oğluşunu öp benim için acil şifalar tatlımmm

güle güle canım çok geçmiş olsun...amiiiiiiiiiiinnnnn