Selam kızlar uzun bir aradan onra ben geldimmm,Desenciğim yazdığın hikayeden çok etkilendim gözyaşlarına boğuldum😕 bu arada kızlar bende kan testi yaptırdım henüz 7 gün var biliyorum ama maalesef merakıma yenildim TABİ SONUÇ KOCA BİR NEGATİFFF. eşimde bende çok ümitliydik hayal kırıklığı oldu ikimiz içinde😕
canım biz de Türk filmlerindeki gibi hemen hamile kalacağız zannetmiştik 🙂 ama nereyeeee... bekliyoruz bakalım, allahım bizim için uygun zamanı biliyordur, inşallah çok beklemeyiz. amin canım inş.
canım hoşgeldin, haklısın bir günün bir güne uymaz ama sabredeceksin canım benim. allah sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah canım, biraz daha zaman geçsin normlae dönersin. az daha sabır sadece. amin canım inşallah.
dilacım okudumda sende çok kötü geçiriyosun bulantı dönemini seni çok iyi anlıyorum yediğimin 2 katını çıkarıyordum ne çıkıyosa artık boğazımdan çok kan geldiğini biliyorum benim 4 ay doldu ama hala ilaçla bulantımı kesebiliyorum dramamin diye bi hap kullanıyorum hayatımı o kurtardı valla ama ara ara yine kusmalarım oluyo napalım bebişlerimiz için sabretmekten başka çare yok eyşanımda kötüymüş Allah sabır versin arkadaşlarım başka çaremiz yok gerçekten
Canım çok sağol.siz böyle yazınca bana da destek oluyorsunuz.yazmadığınızda şımarıklık yapıyormuşum gibi geliyor.Daha henüz ilaç kullanmadım inatla.sabrediyorum.bu haftaya kadar sadece çok ağır bulantım vardı kusmam yoktu.şimdi mide bulantım eskisi kadar kötü değil ama kusuyorum.hatta dediğin gibi iki gün önce kusmaktan boğazım tahriş oldu ve kanamaya başladı.geçecek inşallah bugünlerde.senin bebiş artık oynamaya başlamış.Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah.Allah olmayana da versin.
canım ben ateş kontrolü yapmıştım.9.günü başlıyorsun sabah saat 7 de yataktan kalkmadan ölçüyorsun.hergün aynı saatte olmasına dikkat et.ama ben dil altından falan ölçmedim.baya koltukaltından ölçtüm.değerin 37 civarında çıkması gerekiyor.bu arada keçiboynuzu pekmezinden bahsediyorsan ben yemedim ama eşime 2 ay boyunca her sabah yedirdim.faydasını gördük.herkese tavsiyemdir.çünkü sperm sayısını 2 katından fazlasına çıkardı.
Kızlar vahideciğim Desenciğim ve Dilekciğim hepinize desteğiniz için teşkkür ederim ama ben kan testinin kesin sonuç verdiğini bildiğim için artık bu ayı kapattım😕 bu arada Dilekciğim armıza hoş geldin,Vahideciğim senin adınada çok sevindim tatlım inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleride yaşar vebizlere anlatırsın🙂
kızlar ben çıkıyorum , gidip oğluşuma bakayım , inşallah çabuk iyileşir, ooff bu nasıl sevgidir ya rabbim hem evlat istiyoruz hem hsta olunca deliriyoruz hem bi daha istiyoruz..Ya rabbim dualarımızı kabul et , gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlıysa ver Allahımmm
canım benimmm hayırlısı tatlişkommm
bende bu ay ilkkez deniyorum ama henüz ilk çizgiyi görmüş değilim 🙂
gerçi ben çok önce başladım 9.günde ama heyecan işte ilkkez denediğim için bgn 12.günüm sankim akıntım başladı sanırım bgn yımırtlıyorum bakalım akşama test beni bekliyoo
buarada bebişkom ben gün aşırı da denedim bu ay hergün deniorum bakalım 9.günden itibaren 9 gün hergün denioruz allahım şu mübarek günde hayırlısıyla versin inş.hepimize
kızlar ben çıkıyorum , gidip oğluşuma bakayım , inşallah çabuk iyileşir, ooff bu nasıl sevgidir ya rabbim hem evlat istiyoruz hem hsta olunca deliriyoruz hem bi daha istiyoruz..Ya rabbim dualarımızı kabul et , gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlıysa ver Allahımmm