Canlarım sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekür ediyorum güzel temennileriniz için ama hala kesin bişey yok o yüzden hala endişeliyim ama ben yinede tek tek anlatıyım,BİZAcığım öncelikle sana korkularını yenebilmen adına biraz bilgi vereyim casnım ben hsgmi antalyada MEDİKAL PARKTA çektirdim ücretide 120 tl ama biz emekli sandığına bağlıyız,onun dışında kurum,hastane ve sağlık güvencene göre bu limit değişe biliyor,emin ol korkulacak bişey yok 5 dk lık bişey hem stres yapma emin ol o stres yapılacak işlemden daha fena bir hal alıyor,sonra adet sancısının yoğun halini düşün ve en fazla 5dk sürüyor emin ol sonucu düşününce değer,Bu arada ZELZEH ciğim tatlım sana gelince listeden artık kendini silmişsin lütfen küsme hiçbişeye en olmaz dediğin anda biranda oluverir biliyorum takma demekle olmuyor insan ister istemez stres yapıyor,belirtilerime gelince çok bişeyim yok aslında tıpkı adet belirtileri gibi aslına bakarsan hala adet olucakmış gibiyim kasıklarımda sancı,göğüslerimde acayip şişlik ve acı,belimde ağrı vede sanki romatizmalıymışım gibi bacaklarımda ağrı,birkaç gündürde tansiyonum düşüyordu gözümün önünde baloncuklar uçuyordu adeta😀 EYŞANcığım tatlım sanada teşk ederim seninde hamileliğin güzel geçiyordur umarım sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin minik bebeğini oyy ne kadar uzun oldu😀