selzehcim üzme kendini sakın,biliyorum demek çok kolay diyeceksin,ama inan gerçek duygularımla söylüyorum...bir bakıyorsun hiç beklemediğin an çift çizgi çıkıveriyor....hamile kalınca da herşey bitmiyor kızlar,bu sefer de bukadar istediğin için kafanda sürekli soru işaretleri , kaygılar oluyor, ay keseyi görebilecek miyim,kalbi atacak mı,dış gebelik mi, bir üç ay geçse de düşük ihtimali azalsa falan🙂hayatı nasıl kendimize zehir ediyoruz di mi...
merhaba canımmm iyiyim çok şükür, yeni yılım da güzel geçti mutluyum 🙂 sana da iyi yıllar canım, inşallahhhhhh beraber böyle konularımız olur, hayırlısıyla hamile kalalım da 🙂
bu arada canım hasta olmuşsun önceki yazılarını okudum, nasılsın iyileştin mi? allah sağlık versin, geçmiş olsun tatlım.
canım üzülmemek elde degıl ama napabılırımkı elımden bişide gelmıyor zaten ınsallah tez zamanda görebılırım o çıft çızgıyı zaman geçtıkçe daha da çok yorulmaya baslıyorum 7. ayımdayım Allah ım daha çok bekletmesın yarabbım
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah canım
canım aslında bu ay gelecek reglimi hesaplamadım. sadece ovulasyon testi yaptım. benim hesaplarım gibi çıktı yumurtlama zamanı. ama yumurtluyor muyuz bilmiyorum ki. şu an hala o dönemdeyim. regl geçen ay gecikmeli 16 sında gelmişti, bu ay da herhalde 10 lu bir tarihte gelir (12-13 gibi...) ama listeye dahil olmadım. kısmet canım içim karamsar.
canım ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce kalbimin hızı arttı, hemen allahım inş. bu çift çizgiyi gebelik testinde de görürüm diye dua ettim ama hayırlısı tabi.
seninle aynı dönemdeyiz. benim de 7. ayım bu ocak ayı. ama ilk 2 ay bilinçli değildim yumurtlama günü açısından falan, bu yüzden tam anlamıyla 5. ay oluyor ama inşallah artık çok beklemeyiz canım.
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah canım
canım aslında bu ay gelecek reglimi hesaplamadım. sadece ovulasyon testi yaptım. benim hesaplarım gibi çıktı yumurtlama zamanı. ama yumurtluyor muyuz bilmiyorum ki. şu an hala o dönemdeyim. regl geçen ay gecikmeli 16 sında gelmişti, bu ay da herhalde 10 lu bir tarihte gelir (12-13 gibi...) ama listeye dahil olmadım. kısmet canım içim karamsar.
canım ben ne yazık ki pek iyi bir yeniyıl geçiremedim3 gün raporluydum zaten,grip,sinüzüt fena yıprattı beni.asıl sorun da bir haftadır midem çok rahatsız,bende gastrit vardı eskiden,hamileliğimle birlikte bu birdaha depreşti,beni mahvediyor,bulantı da hafiften oluyor,ona razıyım da mide ağrısı,hazımsızlık,kazınma beni çok yıprattı,dua edin de canım bütün hamileliğim böyle geçmesin.doktor ilaç da veremem dedi,yılbaşı gecesi afedersiniz çok kötü kustum,sinirlerim de zayıflamış,oturdum ağladım🙂neyse herşeye şükür ,allahtan geliyor,allahım inş bana ve tüm sıkıntı çekenlere şifa verir.bebişim sağlıklı olsun da katlanacaz napalım,inş sizinhamilelikleriniz daha kolay geçer,şimdiden anaların kıymetini anladım....
canım egerkı ovulasyon testınde çıft çızgıyı yakaladıysan yumurtluyorsundur demek o testlerın güvenırlıgı çok fazla zaten bence ona takılma yumurtlamasan adetlerın düzenlı olmaz anlarsın zaten
canım benım bende gördüm bu ay çıft çızgı ama regl oldum yanı çızgıyı gördüm dıye hamıle kalıcam anlamına gelmıyor işte keske oyle olsa ama ben yıne aldım yıne yapıcam bu ay bakalım esımde doktora gıdıyor zaten tahlıl için bakalım bızı bu yıl neler beklıyor Allah ım ınsallah hersey yolunda gıder yarabbım
canım ovulasyon testinde çift çizgi çıktıysa yumurtluyorsundur.yumurtlamasan çift çizgiyi bulamazsın,ben en son doktora gittiğimde doktor da yumurtalarımı görmüştü,gerçekten de yumurtluyorsan o çok iiye işaret.ben de 6.haftadayım,8.hafta gibi kalbi dinlemeye gidecez,inş duyarız ...hem heyecan hem kaygı var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?