Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım üzülmemek elde degıl ama napabılırımkı elımden bişide gelmıyor zaten ınsallah tez zamanda görebılırım o çıft çızgıyı zaman geçtıkçe daha da çok yorulmaya baslıyorum 7. ayımdayım Allah ım daha çok bekletmesın yarabbım

canım ben ne yazık ki pek iyi bir yeniyıl geçiremedim3 gün raporluydum zaten,grip,sinüzüt fena yıprattı beni.asıl sorun da bir haftadır midem çok rahatsız,bende gastrit vardı eskiden,hamileliğimle birlikte bu birdaha depreşti,beni mahvediyor,bulantı da hafiften oluyor,ona razıyım da mide ağrısı,hazımsızlık,kazınma beni çok yıprattı,dua edin de canım bütün hamileliğim böyle geçmesin.doktor ilaç da veremem dedi,yılbaşı gecesi afedersiniz çok kötü kustum,sinirlerim de zayıflamış,oturdum ağladım🙂neyse herşeye şükür ,allahtan geliyor,allahım inş bana ve tüm sıkıntı çekenlere şifa verir.bebişim sağlıklı olsun da katlanacaz napalım,inş sizinhamilelikleriniz daha kolay geçer,şimdiden anaların kıymetini anladım....

canım ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce kalbimin hızı arttı, hemen allahım inş. bu çift çizgiyi gebelik testinde de görürüm diye dua ettim ama hayırlısı tabi.

seninle aynı dönemdeyiz. benim de 7. ayım bu ocak ayı. ama ilk 2 ay bilinçli değildim yumurtlama günü açısından falan, bu yüzden tam anlamıyla 5. ay oluyor ama inşallah artık çok beklemeyiz canım.

canım egerkı ovulasyon testınde çıft çızgıyı yakaladıysan yumurtluyorsundur demek o testlerın güvenırlıgı çok fazla zaten bence ona takılma yumurtlamasan adetlerın düzenlı olmaz anlarsın zaten

canım benım bende gördüm bu ay çıft çızgı ama regl oldum yanı çızgıyı gördüm dıye hamıle kalıcam anlamına gelmıyor işte keske oyle olsa ama ben yıne aldım yıne yapıcam bu ay bakalım esımde doktora gıdıyor zaten tahlıl için bakalım bızı bu yıl neler beklıyor Allah ım ınsallah hersey yolunda gıder yarabbım

canım ovulasyon testinde çift çizgi çıktıysa yumurtluyorsundur.yumurtlamasan çift çizgiyi bulamazsın,ben en son doktora gittiğimde doktor da yumurtalarımı görmüştü,gerçekten de yumurtluyorsan o çok iiye işaret.ben de 6.haftadayım,8.hafta gibi kalbi dinlemeye gidecez,inş duyarız ...hem heyecan hem kaygı var....

canımmm kıyamam, allah inşaallah sağlıklı bir hamilelik versin sana. biraz daha sabret yoluna girecektir eminim. hamile kalalım diye canımız çıkıyor, sonra da böyle sorunlar ama olsun şükret canım. bebişin sağlıklı olsun da ne yapalım sen katlanırsın 🙂

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
pretty woman...................28-30 Aralık

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms:
duygum_06.......................3 Ocak
elifim................................4 ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Ch@tL@k.......................11 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 Ocak
esmos..........................25Ocak
selzeh.........................26 ocak

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr)
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
ebruaker............................2-3 Ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)

selzehcim sen bu işlerle ilgili olduğun için sana sorayım,benim bebişin ultrasondaki hafta bilgileri 4+3 tü,ama son adet tarihime göre 5+2 ydi,doktor normal dedi,böyle oynamalar olur,zaten 4+3 te 5. hafta demek dedi...normal di mi,yani geç gelişme belirtisi falan yoktur di mi....

hımm tamam canım ben ne anlama geldiğini bilmiyordum. aslında bu testi ilk kez aldım ve tabiki bir umut içerisinde almadım. bir deneyeyim acaba benim hesaplarım doğru mu diye aldım canım.

tabiki canım yumurtluyoruz ama hamile kalamayabiliyoruz. belki şartlar tam hazır olmuyor. yani sadece o testi kontrol amaçlı aldım, asla bel bağlamadım. ama çift çizgi görmek beni heyecanlandırdı 🙂

tamam canım ben onu bilmiyordum...dr herşeyin yolunda olduğunu söylemişti ama bakalım hayırlısı canım. herşey normal olsa da olmuyor işte. canım rahat ol, ne kadar stres yaparsan ve olumsuz düşünürsen o olumsuz düşündüğün şeyler önüne gelir. rahat ol ve sadece dua et, koruyan allah korur merak etme canım.