canımmmm ne güzel ilk güzel haber geldi çokkkk tebrik ederim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canımcım inşallah canım pozitif çıkar testin de seninde için rahatlar çok sevindim senin adına:laugh:
canımben pek anlamıyorum bu ateş işinden hiç yapmadım çünkü ama diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır inşallah regl olazsında hamiş kalırsın canım
selam kızlar nasılsınız yeni yıl hepimize mutluluk getirsin🙂
ebruaker senin adına çok sevindim umarım kan testinde de olumlu sonucu alır bizlere güzel haberlerini verirsin
Vahideciğim teşekkür ederim canım evet bu sabah tekrara test yaptım 2.çizgi dünkine göre daha belirgindi,sanırım hamileyim🙂Sende sağlılı bi şekilde meleğini alırsın inşallah kucağına
canımben pek anlamıyorum bu ateş işinden hiç yapmadım çünkü ama diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır inşallah regl olazsında hamiş kalırsın canım
canım üzülmemek elde degıl ama napabılırımkı elımden bişide gelmıyor zaten ınsallah tez zamanda görebılırım o çıft çızgıyı zaman geçtıkçe daha da çok yorulmaya baslıyorum 7. ayımdayım Allah ım daha çok bekletmesın yarabbım
Oyy Zelzehim canım tekrar listeye eklemişsin kendini çokta iyi etmişsin motive etsin seni,hem 7 ay çok uzun bir süre değilki bebem yaaa,benim dayımın oğlu tam 16 yıl bekledi ve tam umutlarını kaybetmişlerdiki duydum karısı hamşleymiş,Allahtan umut kesilmez kaldıki sen sağlıklı yumurtluyorsun eminim tek olumsuz yanın stres yapıyor olman ki hangimiz yapmıyoruz değilmi🙁 umudunu yitirme ben mutlaka allahın izniyle hamile kalıcam de sen inan...
Bu arada kızlar aklıma gelmişken belirteyim ısrarla KEÇİ BOYNUZU yedirin kocalarınıza siz yumurtlanaya başladığınız günden birkaç gün önce başlasınlar ben 2 hamileliğimide öyele elde ettim (Tabi önce allahın izniyle)ve hep belimi yüksekte tuttum,sakın bunları göz ardı etmeyin
Hayden kızlar bekliyorum sizide😀 az önce belirttiğim gibi desenciğim mutlaka eşine keçi boynuzu kemirttir😀 sahi diyorum bak hem tadı öyle yenmiyecek kadarda kötü değil ben çok faydasını gördüm denemiş test etmiş biri olarak söylüyorum😀