Bu arada kızlar aklıma gelmişken belirteyim ısrarla KEÇİ BOYNUZU yedirin kocalarınıza siz yumurtlanaya başladığınız günden birkaç gün önce başlasınlar ben 2 hamileliğimide öyele elde ettim (Tabi önce allahın izniyle)ve hep belimi yüksekte tuttum,sakın bunları göz ardı etmeyin
Teşşekür ederim,dr.haftaya cuma diye düşünüyorum çünki o zaman 5 haftalık oluyor esasen 6.hafta gitmek daha doğru olur ama ben sanırım cumaya kadar zor sabrederim,canım benim ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse ilk bebeğimi 6,7 ay önce dış gebelikten dolayı ameliyatla aldırdık,dr.6 ay zaman vermşti tam zamanında geldi yani meleğim.inşallah bu defa bir sorun çıkmaz😕
hayden kızlar bekliyorum sizide:d az önce belirttiğim gibi desenciğim mutlaka eşine keçi boynuzu kemirttir:d sahi diyorum bak hem tadı öyle yenmiyecek kadarda kötü değil ben çok faydasını gördüm denemiş test etmiş biri olarak söylüyorum:d
teşşekür ederim,dr.haftaya cuma diye düşünüyorum çünki o zaman 5 haftalık oluyor esasen 6.hafta gitmek daha doğru olur ama ben sanırım cumaya kadar zor sabrederim,canım benim ilk bebeğim olacak allah kısmet ederse ilk bebeğimi 6,7 ay önce dış gebelikten dolayı ameliyatla aldırdık,dr.6 ay zaman vermşti tam zamanında geldi yani meleğim.inşallah bu defa bir sorun çıkmaz:s
Teşşekür ederim,dr.haftaya cuma diye düşünüyorum çünki o zaman 5 haftalık oluyor esasen 6.hafta gitmek daha doğru olur ama ben sanırım cumaya kadar zor sabrederim,canım benim ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse ilk bebeğimi 6,7 ay önce dış gebelikten dolayı ameliyatla aldırdık,dr.6 ay zaman vermşti tam zamanında geldi yani meleğim.inşallah bu defa bir sorun çıkmaz😕
inşallah canım.bende 2008 yılında doğumuma 20 gün kala karnımda kaybettim.2. bebeğimide 3 aylık karnımda kaybettim.şimdi yeni 7 haftalık hamileyim.inşallah bunu alırım kucağıma.pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicez. inşallah bi sorun çıkmaz canım.allah herkesin meleğini bağışlasın tatlım.
inşallah canım.bende 2008 yılında doğumuma 20 gün kala karnımda kaybettim.2. bebeğimide 3 aylık karnımda kaybettim.şimdi yeni 7 haftalık hamileyim.inşallah bunu alırım kucağıma.pazartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gidicez. inşallah bi sorun çıkmaz canım.allah herkesin meleğini bağışlasın tatlım.
Canımmm sağolasınız yaaa walla mutluluk paylaşıldıkça güzel mutluluğuma ortak oluyorsunuz ne güzel bir paylaşımdır ya🙂ne güzel rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.