Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy ay benim lokumum hasta mi olmus 🙁🙁 cok gecmis olsun askitom kiyamam ben sana.. En kisa zamanda iyiles tamam mi guzelim?

Insallah gelmistir melegin gobusune canim benim..

Gezdim gezdim valla bol bol bitiremedim tabi ama olsun kalanida seneye insallah 🙂

Sen neler yaptin fistigim? Calismalar bitti beklemeye gectiniz herhalde artik demi..

yüce rabbimin mucizesine bak.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim cnm allah yakın zamanda bizide inşallah annelik mertebesiyle taçlandırır..

evet canım yaaa ben de inanamadım, 3 ameliyat geçirmişti, çok şükür sıkıntılarına değdi.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah en yakın sürede darısı bizlereeeeeeee

ay ne güzel ne sevinmiştir kızcağız..ne tedavisi oldu biliyo musun..

evet canım yaaa, yıllardır yanıp tutuşuyordu, ya yemin ederim kendimi unuttum ona inanılmaz sevindim. tedavisinin ne olduğunu bilmiyorum ama ameliyatlar geçirdi, bir ara tüpleri tıklaı diyorlardı, konu hassas olunca sorulmuyor.

ınsallahhhh.allahtan umut kesılmez derler allahım cok buyuk ınsallah saglıkla kucagına alırlar bebıslerını....

aminnnn canım, inşallah allahım bizleri de sağlıkla bebişlerimize kavuşturur.

Yazgülüüüüüüüüü hoşgeldin canım naber anlat bakalım yeni yılın ve ülke gezin nasıl geçti 🙂 çok soru sordum ama olsun 🙂

Amin kiz aman insallah anne, kaynana, anneanne torun torba sahibi oluncaya kadar surer burdaki dostluklarimiz..

Nice 3000lere insallah.. ama tabikide bebislerimizle 🙂

Ah canim benim olsunda ben gezmeyim fark etmez 🙂 zaten bak ben gezme hakkimi kullaniyom bol bol simdiden 🙂 Benim bebisin annesi gezegen olacak

Canim hic bir sey hissetmeyipte hamis olanlar oluyor burda bol bol duyuyoruz.. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.. Evet beklemek cok zor Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun..

amin diyeyim kuzum.. evet ne güzel valla ellerine sağlık..kendimizi unutuyoruz yaaw buralara yazayım diyerekten..moral buluyoz ohhhh daha ne olsun..

Daha ne olsun demi kiz.. Birde hayirli evlatlarimiz oldumu tamamdir bu is 😉

merhabaaaaa

nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor

Merhaba canim nasilsin bakalim?

benim de elim işte gözüm oynaşta bi yandan evrak işleim var onları yapıyorum bi yandan odamda esra erol açık ona bakıyorum bi yandan da buraya laf yetiştiriyorum helal olsun bana beeeee

Helal sana behhh 🙂 Melek dedigin boyle olur iste 🙂

Kiz var mi Esrada evlenen falan haha 🙂

iyiyim teşekkürler canım, hayat gidiyor işte bir şekilde... evet yazgülü gelmiş ama ben şimdi geldim onu online göremedim 🙁

Geldim kiz geldim 🙂 bi yemege gitmistim birde baktim kaynatmissiniz 🙂

Ayyy ne guzel bir haber Allah insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder.. Sabrin sonu selamet insallah hepimizde bu duygulari tadacagiz en yakin zamanda..

yakın oturuomusuz birbirimize bende küçükyalıda oturuorum🙂

Bende cok yakindayim kizzzlar benide unutmayin 🙂 Kendim uzaktayim ama kalbim oralarda hihi 🙂