yüce rabbimin mucizesine bak.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim cnm allah yakın zamanda bizide inşallah annelik mertebesiyle taçlandırır..
evet canım yaaa ben de inanamadım, 3 ameliyat geçirmişti, çok şükür sıkıntılarına değdi.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah en yakın sürede darısı bizlereeeeeeee
evet canım yaaa, yıllardır yanıp tutuşuyordu, ya yemin ederim kendimi unuttum ona inanılmaz sevindim. tedavisinin ne olduğunu bilmiyorum ama ameliyatlar geçirdi, bir ara tüpleri tıklaı diyorlardı, konu hassas olunca sorulmuyor.
sayfamızda 3000 olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 😀😀😀
ne güsel açtığım gün dün gibiiii
ama her ay regl beklemeleri yıl gibi beklerkennn
ama iyiki açmışımmm sizleri tanımışımmmm
niceee beraber 30000000000 leree inş...
ama bebişlerimizleeee 🙂
ah güzel tontişim benim geçmişler olsun amaaaan o ne fena bi hastalıktır amanın hasta da olurmuş yer onu ablası..e bişiler al güzelim zararsızından bari..bişi olmaz bebişe hemen öyle çok çok ağır bi ilaç olmadıktan sonra..yat dinlen madem iyileşinceye kadar..bu yazgülünün durmunu hiç sorma..arşınlamış buraları valla..amaaan gezsin be yaw genç hatun şimdi gezmicek ne zaman gezicek?? bebiş olduktan sonra zor gezer biraz heheheheehehee
canım hoşgeldin sende ve tşk ederim cevabın için en iyisi beklemek sanırsam yine 30 günde bir olacakgaliba adetim. ama hamile değilim çünkü hiç bişey hissetmiyorum.neyse artık beklemekten başka çaremiz yok rabbim bilir en hayırlı zamanı allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.amin.8 ay olacak çok zor beklemek yaw.
Canim hic bir sey hissetmeyipte hamis olanlar oluyor burda bol bol duyuyoruz.. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.. Evet beklemek cok zor Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun..
benim de elim işte gözüm oynaşta bi yandan evrak işleim var onları yapıyorum bi yandan odamda esra erol açık ona bakıyorum bi yandan da buraya laf yetiştiriyorum helal olsun bana beeeee
Kızlar bugün yakın bir çevremdem inanılmaz bir olay duydum. Akrabamızın kızı 3 yıllık evli hatta 3. yılı bitiyor. Bu kız 3 yıldır yani evlendi evleneli hiç korunmamıştı ama malesef bebeği olmuyordu. Üstelik nedensiz değildi, kendinde sorunlar vardı. Veeee tedaviler sayesinde bugün hamile olduğunu öğrendik 🙂
Allahın bir mucizesi bence, inşallah sağlıkla kucağına alır.
Ayyy ne guzel bir haber Allah insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder.. Sabrin sonu selamet insallah hepimizde bu duygulari tadacagiz en yakin zamanda..