Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

chatlak,desen,hazal,nur85 ve diğer arkadaşlarım tebriklerin güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim...aramıza katılan mucize arkadaşımız bizlerin mucizesi olarak geldin aramıza hoşgeldin...eveettt vahidecimmm ikimizinde oğluşları olacak Allahın izniyle senide canı gönülden kutluyorum..

SELZEHHH canım msn den yazamıyom sorun oluyo dün söylediğim şeyy ama merak ediyorum gördüğünde mutlaka ya bana olurmu tatlım hadi inşallah herşey yolundadır.grşz cnmm

Kızlaaaaaaaaaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnn!uzun zaman oldu giremedim bu sabah size bir haber vermek için oturdun pc'ye ve eyşancım ve vahidemin yazılarını gördüm.şimdi benim de size bir haberim var.Sıkı durun kızlar benim de bir oğlum oluyor galiba.Dün dr.a gittik.daha 10+6 haftalığız dr.cinsiyeti tam olarak belli olmaz ama tahminde bulunabiliriz dedi.sonra baktı ve büyük ihtimalle oğlan dedi.Muhteşem bişey el salladı bize inanılmazdı.Allahım olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu.
Bu arada şehnazım ben çektirdim hsg yi bana anestezi verdiler. ohh çok güzeldi.inanılmaz sıkıntıda olduğum bir dönem uykularımın olmadığı bir dönemdi.10 dk.lık anestezi verdiler ve bütün ömrümde uyuduğum en güzel uykuydu o.sonra kalktığımda herşey bitmişti ve hiç ne ağrı ne sızı hiçbirşey duymadım.panik atağım var diyorsun onun için diyorum benimki çok konforlu oldu yani😛iha:Canım korkma ve bir an evvel yaptır ki gecikmeyesin.Hem filmden sonra hamile kalınma oranı yükseliyor.
Kızlar hepinizi öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum hepiniz kendinize iyi bakın.Hepinizi çok seviyorum.

amanında amanınnnn kimlerr gelmişşşşşşşş
benim elmalı turtam ve biricik mercimeğiiiiiiiiii
kuzularım benim ikinizide çok özledikkkk iyiki geldinizzzz
bu haberi aldım ya hemennncicikkkk bi kızancık doğurmam lasımm senin prensine dilammm 😀
kerteriz kız beşiklerini 😛iha:
anacım çokkkkkk sevindimmm allahım sağlıkla kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin bitanecikimmmmm
arada gi bukadar ara verme özletme kendini ve mercimeğimi (DAMADIMI)
çokk öptümmm fındıkım fıstıkımmmm

Lisans mezunları için 10-11 Temmuz 2010‘da, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için 26 Eylül 2010 tarihlerinde KPSS yapılacak.
Lisans adayları 10-21 Mayıs 2010, ortaöğretim ve ön lisans adayları 31 Mayıs-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında başvuru yapabilecek.
Lisans mezunları 1. oturum için 35 lira, 2. oturum için 55 lira, 3. oturum için 75 lira, dördüncü oturum 95 lira ödeyecek. Ön lisans ve lise mezunları ise 35 lira sınav ücreti alınacak.

ben yargının kpss setini aldım ona calısıorum.desenciğim

kızlar herkese günaydın heycanla beklediğim süreç sona erdi bu sabah hasta oldum artık yine ümitlerim gelecek aya kaldı