Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınnn kızlarrr canım hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindim fıstığım Allah analı babalı büyütsün oğulcuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah eyşen ve vahidemden sonra 3.oğlan haberi ne güzel bizlere kızlar kalıyo heralde:laugh:ayrıca eyşanla vahidemide çok tebrik ediyorum inşallah darısı bizlerin başına canımcımmm
kızlar herkese günaydın heycanla beklediğim süreç sona erdi bu sabah hasta oldum artık yine ümitlerim gelecek aya kaldı
günaydın canımcım üzülme nolur hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda zamanı geldiğinde bizlerinde sağlıklı hayırlı bebişleri olcak inşallah yeterki ümidimizi ve dualarımızı eksik etmeyelim

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim okudukça çok mutlu oldum saolun darısı sizlerinde başına inşallah dualarım sizlerle inanın...
bu arada ben biraz dertliyim kızcaksınız bana eminim ama bulantılarım geçmek bilmiyor dr. bulantı hapınıda kesti artık ve tekrar başa döndüm her yediğim yine çıkıyor kabus gibi ayakta duramıyorum sinirden ağlayıp duruyorum nolur sizde bana dua edin geçsin artık bulantılar 20. haftam biticek nerdeyse ama hala aynı sabretmekten başka çarem yok biliyorum ama inanın çok zor...

OĞLUN OLCAKMIŞ galiba vahide hayırlı evlat olur inşallah.geçen sene oğlan senesiydi galiba🙂
bulantılarının geçmemesi kötü tabide.demekki bünyen çok hassas.benim çok şükür bitti bulantılar felan.ama midem yanmam var çok fena çoğu şeyi yiyemiyorum🙁ama olsun az kaldı seninde yarınlanmış melişlerimiz gelince şimdiye kadarki bütün sıkınlar geçer emin ol.allahım BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA BU DUYGUYU YAŞATSIN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CNM BNM AMİNNNN
Ssi<lerede hayırlı doğumlar nasip eylesin Rabbim.hayırlısıyla gelsin hepmiizin melekerli inşşş aminnnnnnnnnn

gelicek inşallah canım benim hayırlısıyla .zamanı bir gelsin hele. sen nasılsın bu arada
iim cnm yaa çok şükürr neolsun umutla ve sabırla beklemeye devam vede duaa ileee.dualarınız ileeee
çok fazla girmiyorumm.girdiğimde de sizleri görünce yazmak istiyorumm.nesaılda geçiyo günler değilmi ilk günleri hatırlıyorumdaa...çok şükür Rabbime sağlıkla beklememize bilee sonsuz kez şükürr.bulantıların düzelmiş ii cnmm bundan sonra ddahada sağlıklı beslen artıkk az kaldı geri sayım başlıcak artık sizin😀

SORMA günler çabuk geçiyor.oldu olcak derken bugüne kadar geldik çok şükür.sizlerinde öyle olcak inşallah bu geldi gelcek diye beklediğin günler hep silincek aklınızdan.

SELZEHHH canım msn den yazamıyom sorun oluyo dün söylediğim şeyy ama merak ediyorum gördüğünde mutlaka ya bana olurmu tatlım hadi inşallah herşey yolundadır.grşz cnmm

canlarım doktora gıttık bugün sonuçları götürdük hiçbir sorun yok dedı çalışmaya devam edın dedı hersey normal sınırlar ıçerısınde dedı zaten sonuç kagıdında normal yazıyordu ama tabıkı doktorun söylemesı daha ıyı oldu spermin sayısı hızı falan çok ıyıymıs problem yok dedı ancak destek vıtamınler ısterse kullanılabılır dedı hanı özel yerlerde satılıyorya çinko falan devlet ödemıyor zaten özel alınıyo hatta bu sıtede söyleyen bıle olmustu aslında ama almamıstım ben sımdı alıcam ınsallah enkısa zamanda gelır melegım daha sonra ayrıntılı konusuruz canlarım