Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

chatlak canım bugün regl günün ve sanırım belirtin yok canım...inşallah ..inşallah müthiş bir sürprizin olur bize....her ay ümitleniyoruz ama elbet birgün ümitlendiğimizde o doğru gün olacak ve seninki inşallah bu ay dır..hayırlısıyla elbette

Yaaaaa inanmıyorum sabah sabah senin yazını okurum diye bilgisayarın başına geçtim hayal kırıklığına uğradım.baya kaptırmışım dün akşamdan beri çok sevinmiştim oysa ki!Bu kadar hayal kurduğuma göre bu ay hamile kalırsın inşallah.

Desenciğim ..nasılsın canım...sıra bize de geliyor..ama bende galiba adet belirtileri var...hiç hamile gibi hissetmiyorum....ve ne yazıkki 16 Ocak geçecek üzerinden 5-6 gün geçecek ki ancak öğreneceğiz ..tabi 16 Ocakta adet olmazsak..bari olacaksa gecikmese de hayal dalmasak..dimi canım

GUNAYDIN CANLARIM,

nasilsiniz bugun? Umarim herkes iyidir.. Ben iyiyim cok sukur hafta sonunu bitirdik yine is basi malesef 🙁

Ben yokken ne kadarda cok guzel haberler almisiz...

VAHIDEM-M, EYSAN ve DILA2 fistiklar Rabbim insallah ogluslarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder..

SELZEH canim sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim senin adina.. Insallah en kisa zamanda hamis haberini aliriz..

CHATLAK mmmm hadi bitanem bugun senin gunun insallah guzel haber verirsin bu ay bize.. Var mi hissettigin herhangi bir degisiklik guzelim?

SEHNAZ'im insallah sende yeni doktorunla en kisa zamanda guzel haberlerle yazarsin buraya bitanem..

MUCIZE guzelim sende hosgeldin aramiza.. Umarim sende bizlerin ve kendinin mucizesi olursun..

Bulantilari olan arkadaslarim Rabbim sizinde yardimciniz olsun ama hersey bebisleriniz icin onlari saglikli bir sekilde kucaginiza aldiginiz zaman Allahin izni ile herseyi o anda unutacaksiniz insallah..

Herkese simdiden guzel bir hafta diliyorum.. Insallah bu hafta gunu gelecek arkadaslar bizlere guzel haberler verirler..

OPUYORUM HEPINIZI

güzel dileklerin için çok sağol bitter çikolatam :laugh:
evet hiç bir belirti yaşamıyorum şuan
dün akşam üzeri regl oluyo gibi olacak gibi daha doorusu kasık ağrısı yaşadım okadar
hayırlısı bitanem bekliyorumm
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hepinize günaydınlaaaaaaaaaaaar.Nassınız bakalım?

günaydın mercimeğimin prensimin bidenecik annesiiiii
hamiş güselll bizler iyiyizzz sen napiosunnnn

amanda amannnn benim fıstığım uyanmış güllere boyanmış ama maalesef pazartesi işe başlamışş
sendrom yaşarmışşşşş
kıyamam ben sanaaaaaaa :laugh:
ne zor bi gün ya dimi güzelimm ama geçecek inş
buarada tatlişkom kaymağım yok bi belirtimmm ne hamişlik ne regl
hissimde yok ne hamişlik ne regl olacak 😛iha:

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hepinize günaydınlaaaaaaaaaaaar.Nassınız bakalım?

iyiyim canımın içi sen nasılsn bebeiş nasıl çok heyecanlıyım transferim oldu ama çokta korkuyorum kızlar neolur çok dua edin bana yalvarıyorum nasıl geçicek bekleme süresi hiç bilmiyorm valla burada herkese meraba heyecandan selam vermeyida unuttum kusuruma bakmayın neolur

yazgülü24 hoşbuldum canım...nasılsın güzelim...inşallah mucizler gerçekleşir hepimiz için...Allah içimizde mucze yaşatmayı nasip eder...hepimize birer ikişer mucize nasip olsun...bu ismi deo yüzden kullanmak istedim canım....birbirimizi anlamamız kadar güzel bir şey yok ...pardon var...birbirimizi birde hamişken anlamak...inşallah o günlerde gelecek