Dila2 ..hiç kimsenin önemi yokki...sen evladın ve eşin....birbirinize sıkıca bağlanın ..evladının hayrını gör....herkes evladının kız yada erkek değil ne kadar hayırlı bir evlat olduğuna bakıp kıskanacaklardır zaten....senin gurur duyacağın şey evladının cinsiyeti değil,kendine,ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olması....bunu yapan kız yada erkek olsada gurur duyacaksın inşallah
slm kızlar hafta sonu eşimin ailesinin yanındaydık nete giremedim.. dilacımmm çokk tebrik ediorum.. oğluşun olcakmış ben çok sewerim erkek bebekleri tabi hepsi çok güzel bebek olsunda.. getir ben sewerim onu🙂 kızlar benim adet tarihim 6 şubat yazmıştım aama silinmiş eklerseniz sewinirim çikolatalı kurabiyelerim🙂
regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ ch@tl@k.......................11 ocak
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms:
desen.............................16 ocak mucize...........................16 ocak yns_ysmn.......................18 ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 ocak yazgulu24....................23 ocak esmos..........................25ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 Şubat hazal.............................2 Şubat lalezar...........................3 Şubat elifim ............................4 Şubat aslıgökçe...........................6 Şubat niisam.............................7 Şubat
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
Dila2 ..hiç kimsenin önemi yokki...sen evladın ve eşin....birbirinize sıkıca bağlanın ..evladının hayrını gör....herkes evladının kız yada erkek değil ne kadar hayırlı bir evlat olduğuna bakıp kıskanacaklardır zaten....senin gurur duyacağın şey evladının cinsiyeti değil,kendine,ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olması....bunu yapan kız yada erkek olsada gurur duyacaksın inşallah
İnşallah desenciğim..inşallah canım....16 Ocakta aynı heyecanı duyacağız ve sonrasını birlikte bekleyeceğiz canım....o kadar istiyorum ki kendime hemen olmasa dahi bu siteye girdiğim için bir mucize olsun diye....ben girdikten sonra bir hayırlı haber alsam ..desenciğim..yaşlarımızda yakın ben 33 yaşımdayım...ama benim olursa inşallah ilk çocuğum olacak ve anne olan arkadaşlarımızdan çok yardım isteyeceğim,sende inşallah anneliği ikinci kez ilkmiş gibi heyecanla tadacaksın..diliyorum Allahımdan..mucizeleri için yalvarıyorum
aynen ööle canım ,zırt pırt sende kalırlar , tabiiki başımızın üzerinde yerleri var ammaaa, lohusayken var ya değil kayınvalide insan kendi kendiini bile çekemiyor valla 🙂
slm kızlar hafta sonu eşimin ailesinin yanındaydık nete giremedim.. dilacımmm çokk tebrik ediorum.. oğluşun olcakmış ben çok sewerim erkek bebekleri tabi hepsi çok güzel bebek olsunda.. getir ben sewerim onu🙂 kızlar benim adet tarihim 6 şubat yazmıştım aama silinmiş eklerseniz sewinirim çikolatalı kurabiyelerim🙂
Kızlar valla sağolun moralimi düzeltiniz.tabii biz bu bebişi beklerken neler çektik hiçbirinin ruhu duymadığı için biz bekledik biz çektik sıkıntıyı onlar sadece torun istiyoruz demekle yetindikleri için şimdi hariçten gazel okumak kolay geliyor.bizim için ne olursa olsun evladımız o.çok teşekkür ederim kızlar kendime geldim yine çok sağolun.
Bilmiyorum biz uzun zamandır karşılaşamıyoruz.Senin dr.unla görüşmüş çok mutluydu en son yazısını okuduğumda.
Bu arada seni ümitlendirmek istemiyorum ama bu ay içimde bişey var senden güzel haberler bekliyorum desencim
Dila2 ...canım....benim bir tanıdığım bayanın eşi kızım olsun istiyormuş..hemde çok ....oğlu olacağını öğrenmiş ..şimdi oğlu 6 yaşında ve Allahım iyiki oğlum oldu diyormuş...bazen Allah biizm kendimiz için dilediğimizin çok üstündebambaşka şeyler düşünüp nasip ediyor ve biz o zaman anlıyoruz ki bizim kendimiz için istediklerimiz,Allahın bize bahşettikleri yanında hiç sayılır.Düşünsene canım...sahip olduğun kaç şeyi Allahtan sen diledin,çok azdır,sen dilemeden Allah bahşetti.Ne gelirse Allahtan başımızın üstünde yeri var canım,hele candan parça olan yavru herşeyin üstünde bir nimet.