Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ağlattın beni Dilaammmm , zaten burnumun ucunda 🙂 içine mi doğdu ,Allahım inşaallah inşaallahhhh

Haklısın canım benim.önceden ben de hep kız istiyordum ama hamile kalınca insan düşünmüyor başka birşey sağlıktan başka (nasıl bir cümle oldu bu yaaaa)neyse işte diyorum ki sağlıklı olsun da benim bebem olsun.ama gel gör ki gaynanam öle demiyo.eltimle konuştuk dün onun da oğlu var.benim elti de çatlaktır azcık ben gibi."o ne konuşuyo o bizde xx kromozomu var onların oğullarının y'leri ağır basıyorsa biz ne yapalım" diyor."çok istiyordu madem kendi becerseydi kızı" diyor.Güldürdü baya beni.

İnşaallah mucizem inşaallah ....

bennn bu ben olabilir miyim 🙂

Bu arada ben iş yaparken arada giriyorum her seferinde beni atıyo.her seferinde şifre gir çığlık atıcam şimdi

kız şimdide güldürdün Allah da seni güldürsün ben de aynı bir iş yapıyorum bi burayı açıyorum her seferinde şifre kendi kendime küfür edesim geliyor, yazdım ben admine cevap gelmiş, dışardan çok gelen mi oluyomuş neymiş bişeyler şifre süresini uzatamıyorlarmışşş.

Ama doğru biliyorsun canım...cinsiyette kadının hiç hemde hiçbir rolü yok..eskiden kadınlar bunu bilmez kocalarından hep çekerlermiş''bana bir erkek evlat veremedin ''diye,oysa bizde sadece dişi yumurta hücresi var ve erkek sperminde hem dişi hem erkek,önden gelen spremler genelde erkek,dişiler arkadan geliyor ve eğer erkekler yumurtaya ulaşamakta başarılı olamazsa dişi hücre taşıyan sperm yetişerek bir kız çocuk cinsiyeti oluşturacak şekilde dölleme oluyor.Erkek spermi yollayacak olan erkek dimi ya.:laugh:

Desenciğim..neden ağladın canım sen...bu duygusal haller sanki bir haberci gibi ne dersin...inişli çıkışlı duygu durumu ve hassasiyet sanki bir hormondan mı kaynaklanıyor...gebelik hormonu gibi..ah keşke öyle olsa canım...analık güdüleri ağlatıyor sanki seni...

YA 50 KERE ŞİFRE GİRİYORUM ALMIYOR, ANA SAYFAYA ATIYOR Bİ TÜRLÜ GİREMEDİM FORUMA Bİ DÜZELTSİNLER BU NE YAAA

Ah canıımm, bu beklemek beni iyice duygusal yaptı reklamlarda bile ağlıyorum benn 🙁

hayırlı günler canlar,
nasılsınız.

hoşgeldin ranagül , iyiyiz çok şükür , sen nasılsın?

bende çok şükür iyiym arkadaşlar.Desen canım inşallah hamilesindir.Allah isteyen herkese hayırlı ve tez zamanda bebek nasip etsin.beklemek çok zor.hayırlısı Allah'tan.