Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ooyyyyy , bekleyelim bakalım biraz daha psikolojik de oluyor, amaaaaaannnn kayınvalidemler gelmiş yaaaa 🙁(

ooyyyyy , bekleyelim bakalım biraz daha psikolojik de oluyor, amaaaaaannnn kayınvalidemler gelmiş yaaaa 🙁(
oy yavrum ya...yalnzı şöyle iyi bri yanı var kayınvalide olayının..bazen büyükler gözbebeklerden,hallerden,yanaklardan hamilelik var gibi belirti seziyorlar.Belki kadıncağız onu anlar,bir salında görsün seni bakalım.

evet canım bugün 28. gün ama belli olmaz bekliyorum bakalım ve kendimi regle hazırladım çünkü belirtilerim var, 2 gün ağladım 🙁((( yine olmadı diye....ağlama işlemi de tamam 🙂
Ağlama güzelim,o gözyaşlarını sevinçli günlerin için sakla.Adet olabiliyorsak,sağlıklıyız demektir ve bebek ümidimiz vardır canım.Sakın adet oldum diye ağlama.

Ağlama güzelim,o gözyaşlarını sevinçli günlerin için sakla.Adet olabiliyorsak,sağlıklıyız demektir ve bebek ümidimiz vardır canım.Sakın adet oldum diye ağlama.

kıyamam ben sanaa, niye ağladın canımmm, dur bakalım ya ...

canlarım bugün iyiyim çok şükür de dün ve önceki gün kötüydüm. içim içime sığmıyordu ne yapayım. artık üzülüyorummmm...evet adet sağlık demek ama ben bebişimi içimde hissetmek istiyorum inşallah, sonra da elimdeeee 🙂
inşallah rabbim hepimize en yakın zamanda verir.

inşallah canım inşaallah tatlımm, umutlarımızı dua ile besleyelim , yapacak bişey yok ...Hepinizi çok seviyorum canlarım , kendinize iyi bakın ,çıkış saatimiz geldii....