Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bu aralar çok yoğunum bazen elimde olmadan hoşçakalın falan demeden gidebiliyorum ne olur kusura bakmayın tatlılarım..işlerim yoğun yoksa hepinizi çok seviyorum..

ay ya canımm çok güzelmiş gerçekten Allahım inşallah bizde bu duyguları tadarız 🙂olsun hepsini büyük bi zevkle yaparız biliyorummmm

günaydın canımmmmm demekki çok düşünüyoruz birbirimiz inşallah çıkarve chatlak hamile kalır

günaydın canlar,
CHATLAK,yazından çok etkilendim.Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.buara aklıma nedense hamilelik ne gelmiyor.gelsede az yani.belki telaşım çok ondandır.kaptırdığım zaman daha kötü oluyorum.kaptırıpta sonucunu alamamak insana daha çok acı veriyor.yapabildiğim kadarıyla hayatı akışına bırakmaya karar verdim.her adet geldiğinde ne olacağını beklemek zor.stres yaptığım içinde bazen geçikmeler oluyor.oda daha büyük strese neden oluyor.hayırlısı Allah'tan.

Merhaba Şehnaz ,canım hayırlı olsun güzelim,doktor onayıyla da çatlatma yapılıp inşallah bebiş olmasına en yakın durumdasın.İnşallah en yakın zamanda en güel sonucu alırsın canım.

Gunaydin herkese.. Nasilsiniz bugun canlarim?

Chatlak bebegim benim nede guzel bir paylasim o.. is yerinde olmasam oturup ziril ziril aglardim herhalde.. Allah'im isteyen kimseyi annelik duygusundan mahrum birakmasin.. Amin...

Sehnazim gulum hadi hayirlisi olsun hakkinda.. Umarim tutar bu ay..

Bende artik heyecanli bekleyise gectim kizlar... Ama insallah once listede benden onceki arkadaslardan guzel haberler aliriz..

opuyorum hepinizi kokulu kokulu!!