Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bu aralar çok yoğunum bazen elimde olmadan hoşçakalın falan demeden gidebiliyorum ne olur kusura bakmayın tatlılarım..işlerim yoğun yoksa hepinizi çok seviyorum..
canımm fındıkım çok sevindim senin adına.....
çatlasın da bebiş çıksın yumurtandan inşallahhhhhh bu ay bebemmmmmmm :laugh:

bilmiyorum ki tatlım..aslında hiç olmayacakmış gibi geliyor bakalım ne olacak🙂

Aaaaaa burda biraz umitsizlik mi var??? Duymamis olayim Sehnazim.. Bak ne guzel kafana gore doktorda buldun neden umitsizsin bakalim? Chatlaki cagiririm bak simdi 🙂 Bayadir seansta yapmiyor 🙂

evet canım dün akşam oldum ama modum çoook düşük..hiçbirşey beni iyi etmiyor maalesef🙁 yarın psikolog randevum var bakalım neler diyecek ve benim için ümit olabilecek mi..

Hadi hayirlisi insallah yarin bugunki demotive halinden hic bir eser kalmadan geri geleceksin gulum..

kendimi berbat hissediyorum bugün..

Sakin oyle seyler dusunme canim.. Tamam mi?

kendimi berbat hissediyorum bugün..
Canım neden kendini kötü hissediyorsun,tam tersi olmalısın neredeyse son derece doğal bir yolla hamile kalabilecek bir durumdasın.Yumurtan gelişmişki çatlatma iğnesi vurulabiliyrosun.Doktor sadece durumuı hızlandırıyor,bünyende demekki herşey son derece normal canım.

ay ya canımm çok güzelmiş gerçekten Allahım inşallah bizde bu duyguları tadarız 🙂olsun hepsini büyük bi zevkle yaparız biliyorummmm

inşallah bidenemm inşşşşşşş....

canım benim etkilenmemek mümkün mü
bende çok etkilendimmm ve canlarımla paylaşiim dedimmm

hoşgeldin çilekli pastammmmmmm
bende seni öptüm en kokulusundannnnnnn

güzel kardeşim keşke benim elimde olsa da defetsem hayatımdan tamamen..12 yıldır çekiyorum ben bu panik atağı..doktorumdan memnunum haklısın o konuda mutluyum zaten..

🙂 bakıcaz benim yumurtamdan bi halt olmaz bence..(galiba seans gelicek)

geliyooo geliyooo geliyooooooooooooooooooooooo
seans geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:n028::n028::n028:
yaw pata küte giriom bakk neymiş o ümitsizlik bak bana 3 sene olcak nerdeyse var mı ümitsizlik belki arada bi hayal kırıklığı ama nolurrr ümitsiz yaşanır mı yaaaaaaa