Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok tatlım sorun vücudun bu kısmıyla ilgili değil zaten..sorun ruh sağlığında..

Hosbuldum canim.. nasilsin bugun? Ruyani okudum ve test yapmissin ama daha cok erken bence guzelim hayirlisi olsun hakkinda..

ya erken biliyorum da işte , hep diyorum ya bu ay çook umutluyum diye , bir de hafiften belirtiler var gibiydi dayanamadım yaptım 🙁

desencim test mi yaptın canımın içi..ne çıktı kii..

ne çıkabilirki vefakar dost tek çizgi ,fazla vefalı çıktı kerata hiç peşimi bırakmıyorrrr

güzel kardeşim keşke benim elimde olsa da defetsem hayatımdan tamamen..12 yıldır çekiyorum ben bu panik atağı..doktorumdan memnunum haklısın o konuda mutluyum zaten..

bebeğem bekle ben sana haftaya cuma seans yapacağımmm ,az kaldı 🙂

DESEN
tek çizgi benim de hayatımın hikayesi..ulan ovulasyon testi bile tek çizgi beeeeeeee
gel de ne seansı yapacaksan yap..sürekli ölücem sanıyorum..en sonunda gerçekten ölücem ve görücem günümü🙂

hoşbulduk demeden hoşgittim olacak benimki galiba.sonuna kadar sizlerle muhabbet etmek isterdim ama maalesef işleeeeeeer beni bekliyor.sonra tekrar görüşürüz.
buarada ŞEHNAZCIĞIM geçmiş olsun inşallah sonucunu alırsın.

Ah canim benim cok iyi anliyorum insan varsa biran evvel ogrenmek istiyor ama idrarda cikmasi bu kadar erken neredeyse imkansiz gibi.. o yuzden umudumuzu kaybetmeden beklemeye devam.. Zaten 3 gun kaldi guzelim..

Şehnazcığım,canım sen kendindeki sıkıntıları hissetmiş ve psikolağa gitmişsin ama bilki hepimiz zaman zaman çoktan psikoloğa ihtiyaç duyuyor da gitmeyi beceremiyoruz.Sen sanıyormsuun ki sne psikoloğa gidiyorsun da biz gitmiyoruz diye çok sağlıklıyız ruhsal açıdan
Ben kendi adıam söyleyeyim bazı zamanlar ki bu senede en az birkaç sefer oluyor ölsem daha iyi,ne için yaşıyoruz ki vs gibi inanamayacağın sadece kendimin bildiği düşünceler yaşıyorum.Ama insanoğlu kendinş sever,sen de öyle,bri yerden öyle sıkı tutunuyoruz ki hayata.Bir insanın rızkını kesecek olsaydı Allah zaten canını alırdı.Yaşayacağımız daha neler varki daha hayattayız