Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ah canim benim cok iyi anliyorum insan varsa biran evvel ogrenmek istiyor ama idrarda cikmasi bu kadar erken neredeyse imkansiz gibi.. o yuzden umudumuzu kaybetmeden beklemeye devam.. Zaten 3 gun kaldi guzelim..

ya ne bilim işte , Dila da erken yapmıştıda çıkmıştı ya , hatta ne yaptım 🙂 çöpe attım yaptıktan sonra , evden çıkarken çöpten alıp bi daha baktımmm 🙂)))) ha ha haaa ne salağım yaaa sanki çöpün hikmeti var 🙂))))

çok kötüyüm..biraz arabayla çıkıp gezicem..görüşürüz..

ya kuzum benim , canım niye sıkıyırsun kendini bu kadar bitanemmm, seni çokkk seviyorum bennnn......

Desenciğim,çok güldürdün beni,ben de sen gül diye şöyle söyleyeyim canım benim,şöyle yapalım,Dila2 ninki çöpten çıktı,sende mesela tekçizgiyi görünce dolaba sakla oradan alırsın sonra tekrar bakarsın,mesela ben saksıya koyayım,bir diğerimiz halının altına ....şaka bri yana valla bilsem ki değişecek inan yaparım...inan

Dila 2 günaydın canım,hoşgeldin,Cancağızım Desenim beni bende onu güldürmek istedim,senin çöpün hikmetiile ilgili,öyle bir haldeyiz ki,herşeye müsaitiz şu an.

🙂))) o da iyi fikir br dahakine bunu deneyeyimm

Bu ne yaaaa sabah sabah insan bu kadar ağlatılır mı?Chatlak aşkolsun bu kadar süper bir yazı yazılır mı?
kendimi berbat hissediyorum bugün..

çok kötüyüm..biraz arabayla çıkıp gezicem..görüşürüz..
Şehnazım canım bitanem olur insanda bazen böyle ama biliyorum ben sen güçlü kadınsındır çabuk atlatırsın eminim.Yine de canım ne olur kendini yıpratma çünkü en kısa zamanda hepiniz hamile kalıcaksınız.Burda öyle bir sinerji var ki insanlar birbirleri için bu kadar iyi dileklerde bulunurken böyle bir enerji karşılıksız kalır mı hiç?Canım ne olur üzme kendini hepimiz üzülüyoruz burda birimiz üzgün olduğundaSeni ne kadar çok seviyoruz bitanem biliyor musun sen?

Dila 2 günaydın canım,hoşgeldin,Cancağızım Desenim beni bende onu güldürmek istedim,senin çöpün hikmetiile ilgili,öyle bir haldeyiz ki,herşeye müsaitiz şu an.
Canım benim keşke bunun uğuru çöp olsa hepinize yarasa ama ben en çok buranın bu halini seviyorum ağlancak halimizi tiye alıp gülüyoruz ya