Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bu ne yaaaa sabah sabah insan bu kadar ağlatılır mı?Chatlak aşkolsun bu kadar süper bir yazı yazılır mı?

canım bende ağladım yerlerdeydim resmen ama napiimmm canlarımla paylaşmak istedimmm

Canım benim keşke bunun uğuru çöp olsa hepinize yarasa ama ben en çok buranın bu halini seviyorum ağlancak halimizi tiye alıp gülüyoruz ya

kesinlikle doğru söylüyosun canım benim
burası bambaşka işi herşeyi unutuyosun tüm sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıyoruz heepberaber
beraber ağlıyoruz beraber gülüyoruz beraber ümit edip sabredip bekliyoruzz 🙂

kızlar meraba naber çhatlak aşkolsun bitanem ya sabah sabah bu kadar ağlatılırmı insan ya dondurmamm süper bi yazı bayılcaktım azdaha

Canım benim keşke bunun uğuru çöp olsa hepinize yarasa ama ben en çok buranın bu halini seviyorum ağlancak halimizi tiye alıp gülüyoruz ya

dilam sen demi burdaydın benim güzel hamişim nasılsın fıstığım miğden bulanıyomu hala ben biraz unutmaya başladım bekleme süresi çok zor diyolardı inanmıyodum ya bana dua ediyosun dimi fstığım senin duan kabul olur biliyosun

Günaydın canım hoşgeldin.Mide bulantısı hiç kesilmiyor ama bazı günler çok şiddetli bazen de daha hafif oluyor bugün yine iyi günlerimden biriyim.o kabus günlerim geride kaldı canım benim inşallah siz o kadar zorlanmazsınız.6 yıl bekledim bebeğimi tedavi süreci, ilaçlar, aşılama hamile kaldım çok zor bir hamilelik geçiriyorum çevremdeki insanlara oranla ama en zoru hangisi dersen aşılama yapıldıktan sonra hamile olduğumu öğrenene kadar geçen 2 haftaydı.hele o idrar testini yaptıktan sonra kan tahlilini yaptırdım dr.u aradım evet hamilesin ama değerin düşük ikigün sonra tekrar kan testi yaptır dedikten sonra o iki gün beklemek hayatımın belki de en kabus günüydü ama hatırlıyorum o iki gün yine siz destek oldunuz bana.beni kendime siz getirdiniz hep.tekrar tekrar teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim

canım benim sancılı dönemlerini çok ii hatırlıyorum bende
evet ozamanda hepberaberdik şimdide ne güselll
inşallah doğum olduğunda da hepyanında destek olucaz
ahh hasta oldu ahh güldü ahh konuştu
''ANNE'' dediiiiii diceksinn
ve hepberaber yine sevinicez bebeğim benimmmm 🙂

Canlarım benim inşallah sizde bu mutluluğu tadacaksınız ve ben de sizin sancılı günlerinizde yanınızda olabileceğim.Dualarım sizinle

Selam kızlar gezdim geldim azıcık da ilaç aldım daha iyiyim..bugün biraz zor geçecek..
bu arada tekrar söylüyorum problem hamile kalıp kalamamakla alakalı değil.. hiç alakası yok..yılların birikimi sorunlar..tek birşeyle alakası yok yani..