Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım bugün daha sakin işyeri..yarın çalışmıyorum biliyosunuz artık.. yokum..akşam 5 te randevum var doktorla..yüksek ihtimal yarın olamam buralarda..ama akşam dönüşte kendimi kötü hissetmiyorsam mutlaka girer olanları yazarım bi de yine cuma kadın doğum doktorum çağırdı yumurtlamamı kontrol edicek..ben dediydim çok doktorlu haftalar bunlar..azıcık bunalttı beni..ama olsun naapalım iyileşelim diye işte..

olsun önemli değil ki..seviyorum ben seni..ben de minik değilim..heheheheee gizli şekerden sonra şiştim..sporla biraz verdik de allah kabul etsin işte..🙂

bi dakka yaa , sen perşembeleri mi çalışmıyorsun anlamadım , ypksa dr. Var diye mi çalışmıcan? Bi de şu çatlatma iğnesini soracağım şimdi sen dün iğne oldun ya o hemen anında mı çatlatıyor bir süre sonra mı?

ınsallah gelmez yarabbımmmmm.....ıstemıyoz bu ay mısafır ama yawww🙂bebiş gelsınde soyle bı sevınelım....dualarım senınle tatlımmm...
alıntı yapmadan yazmısım yaw karıstı kıme yazdıgım chatlak sana yazmıstım beırteyım barı yaaa bazen cok dalgın oluyorum neyse....

Son düzenleme:
tatlı kuşum ben perşembeleri çalışmıyorum doktor yüüznden değil yani..iğne için de..benim bildiğim iğneden yaklaşık 24 saat sonra ovulasyon oluyordu..

anladım kuşummmm 😀
yerim seni bennnnn

lezzetinden çatlamış kurabiyem benimmm, gecikiyomuydu ki senin bööle ,iki gün geçti dimii?

bitanem arada bir olabilio taktığım düşündüğüm zamanlar ondan bekliyorum zaten sabırla
ama pazardan beri olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarım her an olabilirim yaniii