Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mucize o kadar haklısın ki..hassas ve mükemmeliyetçi insanların başına geliyor en çok..tam 12 den vurdun tatlım..ve ben çok inanıyorum senin bu dediğine ki..bir bebek beni o kadar oyalacak ki..ve ben sevmeye o kadar hazırım ki herşeyi..bana beni unutturacak diye düşünüyorum..annem de senin gibi düşünüyo ve bebek senin ilacın olacak diyor..bravo tatlım sana..çok iyi gözlem..iyi kavrayış..ve iyi yorum ve çözüm🙂

hakkımda iyi niyetli düşüncelerini eksik etmeyen tatlı arkadaşlarım..bana moral veren yorumlarınız için size ne kadar teşekkür etsem az..hepinizi çok seviyorum..sağolun..

canım bencede bekle yapma testı benım düşüncem yanı.ınsallah ınsallah ınsallah can vardır göbişinde...bu kadar bekleyıs son bulur ınsallaaaaaaaaaahhhh

güzelll CHATLAAAAMMM benim
şimdi iki ihtimal var bebek varsa..
1. bebiş geldiyse zaten regl günün geçtiği için testte pozitif çıkma ihtimali yüksek..
2. bebiş geldiyse ve geç döllenme olduysa negatif çıkar ama 4-5 gün sonra pozitif çıkar..
yani şimdi test yapsan kesin pozitif sonuç bebek var demek ama negatif sonuç bebek yok demek değil..
yani bu durumda testttt YAAPPPPPPPPPP

hakkımda iyi niyetli düşüncelerini eksik etmeyen tatlı arkadaşlarım..bana moral veren yorumlarınız için size ne kadar teşekkür etsem az..hepinizi çok seviyorum..sağolun..

kızzzzzzzzz körolma emi bizde seni çok seviyoruz ve bu kadar duayla hayatın kötü olmıycana göre herrrrşeeeeeeeeeeyyyyyyyy ççççooooooooookkkkkkkkkk güzel olucak sen bebişinle ve kocişinle mutlu mesut bir hayat yaşayacaksın

Seni anlamak o kadar kolay ki çünkü sıkıntını o kadar güzel ve açık bir dille anlatmışsın ki ve bu bana en çok ümit veren şey oldu.Dedimki kendinden bu kadar haberdar ,sebeplerinin bu kadar farkında olan bir insana asla psikoloğun değil ancak kendisinin ve kendisine ait bir yavrunun iyi geleceğidir dedim.Hayatta hiç ama hiçbirşeyi Allah istemediyse değiştiremeyeceğimizi bilmemiz ve her zaaman güzellikler değil,asıl sıkıntılardan sonra gelen güzelliğin tadının daha bir başka olduğunu bilmemiz en doğrusudur.Eğer hiç yağmur olmasaydı,ardından açan güneş asla cazip gelmezdi.Yada gece olmasaydı yeni doğan gün ve o güne özgü ümitlerde olmazdı.Hiç bir sıkıntı seni senden almasın,bri söz okumuştum şuna benziyordu''başınıza bir taş düştüğünde bu bir olaydır,sıkıntıdır canınız yanmıştır elinizden geleni yapın onarmak için ama onun dışında insiyatifiniz dışında gelişen,Allah öyle istedi diye öyle oluşan gelişen olaylar için asla hayıfanmayın çırpınmayın.Biz zaten mükemmeliz,Allah nasıl istediyse öyleyiz.

oldu negatif çıktı umudumuz cuma der otururuz bebeeeemmm de mi annem benim yerim seni.. ama bugün birkaç kez daha yediydim di mi?? fazla mı oldu ne biraz??

olucak fındıklı lokumum buay olmazsa öbür ay anne olucaksın ki inş inşallah buay gelmişdir test yap yap ya