Chatlak evet canım....arkasında koşturuverirken Şehnaz ilacı milacı unuturki bir bakmış panik atağını yenmiş yerini müthiş bir yorgunluk ve ay of bu çocuk da ne böyle snei babana söyleyeceğimler almış
hakkımda iyi niyetli düşüncelerini eksik etmeyen tatlı arkadaşlarım..bana moral veren yorumlarınız için size ne kadar teşekkür etsem az..hepinizi çok seviyorum..sağolun..
hadi ya..sen ilaç da kullanmadın biliyorum..ilaç ağrı yapıyo çünkü regl yaklaşınca..bi doktora mı sorsan tatlım benim..inşallah bebek habercisidir de..ne biliiim bi sorsak?? birinci de oldu muydu sana böyle??
güzelll CHATLAAAAMMM benim
şimdi iki ihtimal var bebek varsa..
1. bebiş geldiyse zaten regl günün geçtiği için testte pozitif çıkma ihtimali yüksek..
2. bebiş geldiyse ve geç döllenme olduysa negatif çıkar ama 4-5 gün sonra pozitif çıkar..
yani şimdi test yapsan kesin pozitif sonuç bebek var demek ama negatif sonuç bebek yok demek değil..
yani bu durumda testttt YAAPPPPPPPPPP
oldu negatif çıktı umudumuz cuma der otururuz bebeeeemmm de mi annem benim yerim seni.. ama bugün birkaç kez daha yediydim di mi?? fazla mı oldu ne biraz??
hadi ya..sen ilaç da kullanmadın biliyorum..ilaç ağrı yapıyo çünkü regl yaklaşınca..bi doktora mı sorsan tatlım benim..inşallah bebek habercisidir de..ne biliiim bi sorsak?? birinci de oldu muydu sana böyle??
ya mesela bana hiç öyle günlerce olucakmış gibi falan olmaz.. ilk kanama olmadan bir-iki saat önce ağrı başlar sonra da regl olurum..ne öyle olacakmış da olmayacakmış da..o başka bişidir🙂