Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya mesela bana hiç öyle günlerce olucakmış gibi falan olmaz.. ilk kanama olmadan bir-iki saat önce ağrı başlar sonra da regl olurum..ne öyle olacakmış da olmayacakmış da..o başka bişidir🙂
aslında banada pek olmazz
ayy off ne biliiiiim ümitlenmek istemiom başka bişimiş gibi düşünmek istemiom
tam hayaller alemindeken pespembe bişiii şıppp diye gelioo çünküüü 🙁((

ya kızlar bu sancı bulaşicımı ne banada geldi gerçi dr böyle sancı olur arada korkma demişdi ama ben yinede endişelendim ya neolur dua edin bana
güzel kuzum ne diye dua edelim..sancısı geçsin diye mi??? ya bebek sancısıysa..olmaz o zaman..e sancısı geçmesin diye de dua olmaz zaten kötülük yapmak ister gibi..🙂 şaka bi yana da..tatlım sen psikolojik etkilendin bence bişi diildir merak etme hava da soğuk..azıcık ayaklarına falan dikkat et olur mu canım..hem belki seninki de bebiştendir..ne zaman regl tarihin acabaaaaa???

şehnazm okumadınmı sen ben tüp bebek transferi oldum 22sindede test günüm inş pozitif olur onun için dua edin dedim kuşum

şehnazm okumadınmı sen ben tüp bebek transferi oldum 22sindede test günüm inş pozitif olur onun için dua edin dedim kuşum
ay canım benim ben bilmiyorum okumadımmmm hayırlısı olsun tutmuştur inşallah..daha çok var teste..ama tüp olduysa ilaç kullandın tabi..onlar sancı yapar normal endişelenme canım bana ekimde aşılama yapıldıydı..ben de 10-15 gün çok sancı çektiydim normal yani endişelenme tatlım benim..ay ne güsellll belki annesin şimdi..e sana niye tüp yapıldı gencecik kıza ne sorun var ki???

ahh güzeller güzelim benim rahatladım şimdi sancıda azaldı saol evet gencim ama eşim 32 yaşinda benim de yumurtalarım pek sağlıklı diil 21 tane yumurta toplandı 3 tane sağlam çıktı 3de transfer edildi inş rabbim nasip edrde tutar fıstığım dualarnı esirgeme olurmu

tatlım giderek artabilir sancıların ben bir ara yüzüstü yatamıyodum hem göğüsler hem de karmın feci sancıyodu..o kadar kötüydü yani..olursa merak etme normal..ay yerim ben o üç transfer edilmiş bebeee..tutarlar inşallah canım benim..