Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs m canım benim sen nezaman test yapcan.. ya walla hepimiz bir olup çatlicaz ortadan.. inşallahh bekleyen herkes güzel haberler verir bizeee... bi anda hamişler mekanı olurmuş burası he hee ne güzel olur🙂

cnm benım korkum sancı felan degıl dogum masasına gelıpte orda ıkınmak varya benı korkutan o oglum cok zor oldu 12 saat sancı cektım cektıgım sancı gozumde yok ama o masa oldurdu benı ve dogum sonrakı 3 gun bebegımı gorememıstım ayaga kalkamıyordum bıle o yuzden korkuyorum

mrs m canım benim sen nezaman test yapcan.. ya walla hepimiz bir olup çatlicaz ortadan.. inşallahh bekleyen herkes güzel haberler verir bizeee... bi anda hamişler mekanı olurmuş burası he hee ne güzel olur🙂

canım geçen ay benim reglim gecikmişti, 3. geldi malesef. bu durum beni epey üzdü. ondan ben kendimi regle hazırladım. günüm dündü, 2 gün daha gecikince tabi regl gelmezse bu arada o zaman test yaparım

ayyyy ne güzel olur keşkeee 🙂

allahımmm inşşşallahhh regllerimiz gelmez ve hamiş oluruz amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

Yazgüneşi canım rahmine bebişini tutunduran Allahım,kucağına kolaylıkla almayı da bal gibi nasip eder.Hiiiiççç endişen olmasın canım.Minnacık bir kan pıhtısını orada büyümeye bırakan Allah,öyle bir yardım ederki,bir bakmışsın emziriyorsun canım.Hayırlı ve bahtlı olsun inşallah.

YAZ GÜNEŞİ
haklısın tabi zor bir deneyimin olmuş çok çok haklısın inşalah bu böyle olmayacak tatlım göreceksin ikinci doğumun daha kolay olacak..hep beraber dua ederiz..sen gününü söyle yeter🙂

amın cnm ıns sızlerın guzel haberlerını alacagız

canım benim yaa kıyamam ben sana şöyle düşünki sen allahın sana verdiği bebekle mucize yaratıyosun ne güzel bişey dimi.. sonunda onu kucağına alınca bütün sıkıntılarını bir anda unutuverirsin canm benm