Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya yazım gülümmmmmmmm nerdesin sen ya valla nasıl özlemişim canım arkadaşim nasılsın iyimisin

tamam tamam üzmem bıdaha.bende sızlerın yanındayım canım sagolun var oluuuuunnnnn

Tatli cadi guzelim okudum dert kosesindeki yazini.. cok uzuldum ama inan her evde oluyor boyle seyler.. benim esimde bazen gereksiz yere suratini asar ama bende ayni sekilde karsilik verdigim zaman tekrar beni guldurmeye calisir.. Zaten dertlerimin arasinda birde onun asIk suratini cekemeyecegim kusura bakmasin..

Erkeklere yuz vermeye gelmiyor hemen astarini istemeye basliyorlar.. Tamam onu seviyorum ve cok sey yapabilirim ama surat yaparak hic birseyi cozemeyeciginide bilmeli..

Sende esini al karsina herseyi konusun canim.. Bir evlilikte sorunlarin en buyuk nedeni karsilikli susmak ve surat asmak oluyor.. O sana sen ona takildiginiz yerleri soylerseniz ve fikrinizi soylersiniz bazi problemleri daha kolay asacaksinizdir Allahin izni ile..

Bende yasadim yaz tatilinden sonra ayni seyi.. Ve aldim karsima derdin ne diye sordum.. Ve en sonunda gerekirse sen aileni cagir ben ailemi cagiririm hep beraber konusuruz dedim ve ondan sonra benim ne kadar ciddi oldugumu anladi ve su anda o zamankinden cok daha anlayisli biri..

Erkekler genelde eslerininde morallerinin bozuk olabilecegini, onlarinda dolabilecegini dusunemiyorlar.. Varsa yoksa kendileri, kendi dusunceleri, kendi fikirleri.. Ama bizlerde insaniz sonucta.. Tamam yuvayi disi kus yapar diye bosuna dememisler, biz bayanlar genelde onlara gore cok daha sabirliyiz ve ne zaman alttan almamiz gerektigini onlardan daha iyi algilayabiliyoruz ama sonucta insaniz..

Demek istedigim canim zor zamanlar gecirmissiniz, bebegini kaybetmissin ve bu zor donemide en kolay el ele vererek asabilirsiniz..Ona oyle soyle..

Opuyorum seni

merhaba melişler nasılsınız bakemmm...

Merhaba canim hosgeldin.. bizler iyiyiz cok sukur sen nasilsin?

geldimm geldim üzülenlere
üzülüp de bizide üzenleree
seansa geldimmmmmmmmmmmm
:n028::n028::n028:

Anammmm kacin arkadaslar hehehe

amanda amannnn yazım gülüm bidenemmmmmmmmmm
çok çalışıosun çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 🙁((
hoşgeldin ösledimm seni yawwww

Cokkk calismam lazim cokkkkk 🙂 bu ne yaw iste calis evde calis bende insanim 😛

ne güzel anlatın fıstıklı kurabiyem valla içimdekileri söledin yani ...seni yılın güzin ablası seçiyorum canm tahtımı elimden aldın ya aşkolsun 😛iha: