Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok saol canım benim inş elin uğurlu gelirede bebişler hayırlısıyla tutar

eyşan canım benım Allah yardımcın olsun ınsallah dualrım senınle bende kadın dogumda çalıştıgım için bunun ne demek oldugunu bılıyorum çok gördüm o yuzden daha fazla konusamayacagım açıkçası ama ınsallah sorun çıkmaz bır daha yapılan testte amın

amniyosentez en kesin sonuç karından enjeksiyonla amniyosentez sıvısından alıyorlar...testin tekrarında sonucu iyi çıkanlar varmış çünkü cihazlardan kaynaklanan sıkıntılar olabiliyormuş...test sonuçları kötü çıkıpta amniyoda temiz çıkanda çok fazla..ultrasonda herşeyin normal çıkması biraz olsun beni rahatlatıyor ..allah evladıyla sınamasın kimseyi..ve ben gebeliğimi sonuç ne olursa olsun sonlandırmayı düşünmüyorum şu testler bi yapılsa

canım bencede ultrasonda temız çıkması benıde rahatlatıyor aslında bazen senınde dedıgın gıbı cıhazlardan kaynaklanan sıkıntılar olabılıyor ve en dogru sonuç amnıyosentez sıvısında bellı olacak aslında ınsallah hersey yolunda gıdecek ınanıyorum ben canım

allahım yardımcın olsun inş temiz çıkar sonucun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağsağlim dünyaya gelsin inşallah eğer kuran okumayı biliyosan bitane yasin oku öle gir teste canm iyi çıksın diye niyet et eğer kuran bilmiyosanda başkasına okut inş rabbim güzel sonuçlar verir

Canim ben guzel dusunelim Allahin izni ile hersey guzel sonuclansin.. Su anda sonuclari beklemekten ve dua etmekten baska yapabilecegimiz birsey yok.. Hem seninde dedigin gibi cihazlardanda olabilir guzelim..