regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ ch@tl@k.......................11 ocak
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms: desen.............................16 ocak mucize...........................16 ocak yns_ysmn.......................18 ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 ocak ayşegüüll.......................22 ocak yazgulu24....................23 ocak esmos..........................25ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 Şubat hazal.............................2 Şubat dileğimm......................2 Şubat lalezar...........................3 Şubat nur85............................3Şubat elifim ............................4 Şubat aslıgökçe........................6 Şubat niisam.............................7 Şubat
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
eyşan canım benım Allah yardımcın olsun ınsallah dualrım senınle bende kadın dogumda çalıştıgım için bunun ne demek oldugunu bılıyorum çok gördüm o yuzden daha fazla konusamayacagım açıkçası ama ınsallah sorun çıkmaz bır daha yapılan testte amın
Allah korusun canim ya..insallah hersey iyi cikar.. Eysan canim dualarimiz seninle ve bebeginle.. Allahim sen hamile arkadaslarimizin hepsine saglikli bebekler nasip et kurban oldugum Rabbim..
amniyosentez en kesin sonuç karından enjeksiyonla amniyosentez sıvısından alıyorlar...testin tekrarında sonucu iyi çıkanlar varmış çünkü cihazlardan kaynaklanan sıkıntılar olabiliyormuş...test sonuçları kötü çıkıpta amniyoda temiz çıkanda çok fazla..ultrasonda herşeyin normal çıkması biraz olsun beni rahatlatıyor ..allah evladıyla sınamasın kimseyi..ve ben gebeliğimi sonuç ne olursa olsun sonlandırmayı düşünmüyorum şu testler bi yapılsa
amniyosentez en kesin sonuç karından enjeksiyonla amniyosentez sıvısından alıyorlar...testin tekrarında sonucu iyi çıkanlar varmış çünkü cihazlardan kaynaklanan sıkıntılar olabiliyormuş...test sonuçları kötü çıkıpta amniyoda temiz çıkanda çok fazla..ultrasonda herşeyin normal çıkması biraz olsun beni rahatlatıyor ..allah evladıyla sınamasın kimseyi..ve ben gebeliğimi sonuç ne olursa olsun sonlandırmayı düşünmüyorum şu testler bi yapılsa
canım bencede ultrasonda temız çıkması benıde rahatlatıyor aslında bazen senınde dedıgın gıbı cıhazlardan kaynaklanan sıkıntılar olabılıyor ve en dogru sonuç amnıyosentez sıvısında bellı olacak aslında ınsallah hersey yolunda gıdecek ınanıyorum ben canım
allahım yardımcın olsun inş temiz çıkar sonucun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inş sağsağlim dünyaya gelsin inşallah eğer kuran okumayı biliyosan bitane yasin oku öle gir teste canm iyi çıksın diye niyet et eğer kuran bilmiyosanda başkasına okut inş rabbim güzel sonuçlar verir
Canim ben guzel dusunelim Allahin izni ile hersey guzel sonuclansin.. Su anda sonuclari beklemekten ve dua etmekten baska yapabilecegimiz birsey yok.. Hem seninde dedigin gibi cihazlardanda olabilir guzelim..