Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dogru soyluyorsun canim.. Insanogluda tam burada devreye girmiyor mu zaten.. Tamda burada baslamiyor mu hayat dedigimiz sey.. Istemek, umit etmek, calismak, basarmak ve sonunda elde etmek.. Bu surecte ise bazen huzun bazen mutluluk bazende hayal kirikliklari..Ve hepsindede siginmamiz, dua etmemiz gereken yuce Rabbimiz.. Senin ve bizlerinde yapabilecegimiz tek sey belkide bu su anda..

Bazen bitti dedigin yerde baslar hayat, guzel seyler.. Umudunu sakin kaybetme ve aglayipta bebegini sakin uzme oldumu guzel arkadasim..

evet bitanecim yazgülü doğru sölüo nolur üzülme inan ben çok üzüldüm
çok kötü oldum allahıma nolur hamile olayım diye dua ederken şimdi nolur o bebiş sağlıklı olsun diorum
canımmmm buarada içini rahatlatmak değil inan ama bizimde bi
tanıdığın çocuğu için down sendromu demişlerdi ve daha neler neler
kız röntgende çalışıodu hamile olduğunu sonradan öğrendi bu sırada bir sürü ışın yedi ve daha neler neler
sonucunda da dr lar alınmasına özürlü bebek doğmaması için sonlandırılmasına karar verdiler
ama arkadaş inat etti aldırmadı şimdi 5 yaşında allahım nazarlardan saklasın sapasağlam bi oğlu var
inşallah seninde böledir canım
gönlünü ferah tut bitanemmm benimmm...........

çok doğru inan beynim durdu tansiyonum düştü şuan yazmakta bile zorlanıyorum ama merakta ediyorum allahm bize hayrlı ve sağlıklı bebekler versin eyşanımında bebeğini sağlıcakla kucana almak nasip etsin inşallah

Dilegimm hosgeldin canim..
Nasilsin?

Canlarim benim is cikis saatim geldi musadenizi istiyorum.. Allahim insallah yarin guzel bir haber aliriz Chatlaktan ve Mrs M.den..

Hamis arkadaslarim Allah hepinizin yardimcisi olsun ve bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..

Herkese hayirli aksamlar..

kendinize cok iyi bakin.. opuldunuz..