herkese desteği için teşekkür ediyorum arkadaşlar inşallah amniyosenteze kalmadan tekrar edilen testim bana güzel haberi verse bazen yapılan ikinci testte sonuç başka çıkıomuş cihazlardan dolayı..nettede baktımda amniyosentezden büyük çoğunluk temiz çıkmış hatta okuduklarımın hepsi inşallah allahım inşallah öledir..
Eyşancığım inan o kadar üzüldüm ki, yazdıklarını zor okudum 🙁((
Canım hemen tereddüte düşme, baksana kızlar açıklamışlar. Bu testte hata olasılığı varmış. Allah yar ve yardımcın olsun canım benimmm. Dualarım seninle. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve rabbim onu sana bağışlar!
iyiyim teşekkürler, yoğunluk devam ediyor işte. ben bu ay listeye adımı yazdırmamıştım. ama reglim gecikti. bugün 3. gün. ya öyle gecikti ya da bilmiyorum.
iyiyim teşekkürler, yoğunluk devam ediyor işte. ben bu ay listeye adımı yazdırmamıştım. ama reglim gecikti. bugün 3. gün. ya öyle gecikti ya da bilmiyorum.
amin inşallah...
ay sorma bugün gaza geldim 🙂 test yaptım ve çıkmadı tabi. regl gelebilir her an. yoksa bari strese girip de engellemeyeyim dedim ama negatif. kısmet bakalım.
amin inşallah...
ay sorma bugün gaza geldim 🙂 test yaptım ve çıkmadı tabi. regl gelebilir her an. yoksa bari strese girip de engellemeyeyim dedim ama negatif. kısmet bakalım.