Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Desenim,canım,mucizemiz Allahtan gelecek,inan canım,bugüne kadar Allahın ne mucizelerine tanıkolduk,neler verdi Allah neler,bu da olacak ama belki bu ay değil,önümüzdeki ay ama mutlaka,sen buradan hamişçıkacaksın.

üzme kendini desenimmm benimmm canımmmmmmmmmmm

yns-ysmn canım günaydın,sen adetolmadın değilmi,kaçırmadım dimi birşey.Seni moralsiz gibi okudum da canım,bilgi verirmisin.

çok ama çok kötüyüm , gözyaşlarımı tutamıyorum artık , kendiliğinden akıyor.Akşam regl oldum o kadar çok ağladım ki , katıla katıla ....kötüyüm çok kötüyümm...

malesef mucize canım benim adet oldum çok karamsarım bugün herzamanki adetin 1.günü oluş şeklim yarın yine umutlarım geri döner aynı formuma girerim yine yeni bi ay ve yeni bi umut....

çok ama çok kötüyüm , gözyaşlarımı tutamıyorum artık , kendiliğinden akıyor.Akşam regl oldum o kadar çok ağladım ki , katıla katıla ....kötüyüm çok kötüyümm...
aynı akşammmmm bende öyleydim eşimde evde yoktu işteydi o arayıp durdu belli etmek istemedim ama napiyim tutamadım gözyaşlarımı.halada ağlasam duramam devam ederim

Desenim kötü olma gülüm Allahın gücüne gider,ya Allah verip te alacak olsa daha mı iyi,hiç hemde hiçbilemeyiz ya vereckti bu ay kısmet olmayacak sonra elinden gidecekti bebişin,belki öyle olacağına daha sonraki ay verecek ama kucağına almayı nasip edecek.Öylesi daha iyi değilmi.Böyle düşün,biliyorsun insanlar plan yağarken Allah yukardan gülümsermiş.Dualara çok dikkat etmek lazım,ille bu ay ver Allahım derğz verir ama kısmette bebği kaybetmek olur o daha zor değilmi canım,o zaman diyeceğiz ki Allahım sen ne nasip ettiysen ben ona razıyım ama ben ama ne olur hayırlı olanı ver.

bitanem yapma yaaa 🙁((
buarada kızlar ben hastalanıyo gibiyim dua edin nolur olmasın
akıntım çok fazlalıştı sankim en sonuncusunun rengide koyuydu
işte ben tam tamam hamişim diorum geliveriyo ondan testi bu kadar bekletiorummmm

malesef mucize canım benim adet oldum çok karamsarım bugün herzamanki adetin 1.günü oluş şeklim yarın yine umutlarım geri döner aynı formuma girerim yine yeni bi ay ve yeni bi umut....
Canım karamsar olma,umut olmadan yaşayamayız ,üstelik bak hepimiz aynıyız,sanki bri tek sen yavruna kavuşamamışsın gibi kendine isyan etme,kendini suçlama,sende debir sorun yok,Allahın sana nasip ettiğinde de,hepimiz bekleyeceğiz,zor evet ama Allaha inanarak ve sabrederek ,sevap işleyerek bekleyeceğiz.Sabır en büyük ibadetlerden biri.Sabır ve şükür.Bende üzüleceğim adetim gelice biliyorum ama mecbur bekleyeceğim ümitle sizler gibi.

Herkesin ayrı ayrı endişeleri var bakın Eyşan da yavrusunun belki o ay değil daha sonraki aylar olmasını ama sağlıklı sorunsuz olmasını binlerce kez yeğlerdi.Gerçi inşallah sorunsuz olacak,inşallah ve inanıyorum sorunu yok ama engelli sorunlu yavrusu olan birçok anneye sorsak,derlerki keşke böyle olmasaydı da 5 sene sonra olsaydı da sağlıklı olsaydı.Geş olsun ama güç olmasın.

inşallah gelmez canım inşallah yarında pozitif bi sonuç alırsın.
sağol canım ama napiyim tutamıyorum kendimi her adetişn 1.günü böyle oluyorum işte canım kendime bi dur diyemiyorum aslında bu kadar takmasam oluruna bıraksam olacak ama hangimiz takmadan durabiliyoruz ki?elbetteki Allaha hep inanarak hayırlısını istiyorum tek kendim içinde değil hepimiz için inşallah bi gün olacak inşallah nasip etsin hayırlısını hayırlı nzamanda canım şu müberek cuma günü hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin inşalah