İNŞALLah canlarım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim.hep dularımdasınız aklıma geldikçe herkese dua ediyorum.anlayabiliyorum içinizde yaşadığınız git-gelleri çünkü.hep anlatıyorum yaşadıklarımıki içiniz rahatlasın.birbirimize destek oldukça bu zamanlar daha kolay geçicek zaten.BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.HANGİ ZAMANDA GELCEKSE MELİŞLERİNİZ OZAMANA KADAR SABIRLARIN EEN GÜZELİNİ VERSİN.NEYE NEKADAR DAYANABİLİCEMİZİ EN İYİ BİLEN GÜZEL RABBİM İÇİMİZE HUZUR FERAHLIK VER.BİZE VERDİĞİN SIKINTILARIN ARDINDA DAHA GÜÇLÜ YOLUMUZA DEVAM EDEBİLMEK İÇİN SIKINTILARDAKİ GÜZELLİKLERİ GÖRMEYİ BİZE NASİB ET.TEK DAYANAĞIMIZ GÜZEL RABBİM BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ ÇEVİRME....AMİNNNNN.
BEN ÇIKIYORUM KIZLAR GENE GÖRÜŞÜRÜZ.MORALLERİ HİÇ BOZUK GÖRMİCEM BAK ONA GÖRE🙂
amin sağol canımmm benim görüşürüz kendine ii bak.görmicen merak etme ciciminşallah canlarım hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim.hep dularımdasınız aklıma geldikçe herkese dua ediyorum.anlayabiliyorum içinizde yaşadığınız git-gelleri çünkü.hep anlatıyorum yaşadıklarımıki içiniz rahatlasın.birbirimize destek oldukça bu zamanlar daha kolay geçicek zaten.bu mübarek cuma günü allah herkesin gönlüne göre versin.hangi zamanda gelcekse melişleriniz ozamana kadar sabırların een güzelini versin.neye nekadar dayanabilicemizi en iyi bilen güzel rabbim içimize huzur ferahlık ver.bize verdiğin sıkıntıların ardında daha güçlü yolumuza devam edebilmek için sıkıntılardaki güzellikleri görmeyi bize nasib et.tek dayanağımız güzel rabbim bizi kapından eli boş çevirme....aminnnnn.
Ben çıkıyorum kızlar gene görüşürüz.moralleri hiç bozuk görmicem bak ona göre🙂
merak etmeyin kıymalı böreklerimmmm ben her daim seansa hazır ve nazır olaraktan yanınızdayımmmmm :meçhul:
canımmmm nazına gurban senin bennnnn bitanemmmm
evet hoca ne kadar güsel sölemiş
sağsağlim kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm hamilelere allahım
bizlerinde göbişlerini bebiş doldursun inş canım
evetttttttttttttttttt hepberaberiz yanyanayızzzzzzzzz
var mı bizden mutlusuuuu
bu bekleyiş bile güzelleşio beraberkennnn
kızlar buarada foto mu koysak ne yine pek daldık gittik ağlamaklı olduk
havamız değişsin
ya sen boşver foto moto bugün ben sana seans yapcam ona göre hadiya haber versene kzım artık yaptınmı test
cancaaaaaazım işteyim çıkamam kiii
burda 2 bayanız şirkette erkekler çıkıyo dışarı bitek pazarlamadakiler onlara da aldıramam test 😀
akşama çıkışta alıp yarın sabah yaparım artıkın
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?