dualarımız hep sizinle inşallah canıncım.ben iyiyim çok şükür.öyle çok zorlanmıyorum çok şükür epey bir zaman oldu baya rahatım.işyerimdede patronum sen artık misafirsin hiç bir iş yapmıcan sadece kontrol edicen diye beni kenara çekti🙂işte bende boş oldukça sizi takip ediyorummmm.🙂iim cnm bnm çok şükür iştee.daha çok var benim beklediğim tarihede🙂ama dualarınıza çok ihtiyacım varr herşeyin hayırlısı Rabbim bhepimizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesinn.sizde kolay doğumlar ayrıcaa.sen nasılsınn tatlımmm
ohh maaşallah yaa nekadar anlayışlıymış patronun cnm ne gzüel keyfini çıkar ozaman iice hamişliğinnn çok seindim rahat geçitmene inşş herşey rahat olurr böleee doğumundaaa cnmm.duaların şçinde çok sağolldualarımız hep sizinle inşallah canıncım.ben iyiyim çok şükür.öyle çok zorlanmıyorum çok şükür epey bir zaman oldu baya rahatım.işyerimdede patronum sen artık misafirsin hiç bir iş yapmıcan sadece kontrol edicen diye beni kenara çekti🙂işte bende boş oldukça sizi takip ediyorummmm.🙂
Çok sevindim canım senin adına,rahat geçmesi ne güzel,hamileliğin tadına var.Patronundan da Allah razı olsun.Yavrun karnında mutlu mutlu büyüsün,sonra da kucağında büyüsün.dualarımız hep sizinle inşallah canıncım.ben iyiyim çok şükür.öyle çok zorlanmıyorum çok şükür epey bir zaman oldu baya rahatım.işyerimdede patronum sen artık misafirsin hiç bir iş yapmıcan sadece kontrol edicen diye beni kenara çekti🙂işte bende boş oldukça sizi takip ediyorummmm.🙂
SAĞOL CANIMCIM inşallah rabbim sizlerede nasib eder.BENDE bu dönemlerde çok sıkıntılı olduğum için çok iyi anlıyorum.istiyorumki hamiş olana kadarki o zamanda kendinize çok eziyet etmeyinnnnn.melişleriniz gelcek allahın izniyle.dualarımızla inşallahhoşgeldin canım hamişim hamiş olduğun halde hala bizimlesin çok saol rabbim seana en kolay doğumu versin bi solukta kurtar inş iyiki varsın dualarınadan mahrum bırakma bizi🙂bebişini sağ sağlim kucağına alırsın inş
SAĞOLSUN anlayışlı patronum bu aralar.aman nazar değmesin🙂ohh maaşallah yaa nekadar anlayışlıymış patronun cnm ne gzüel keyfini çıkar ozaman iice hamişliğinnn çok seindim rahat geçitmene inşş herşey rahat olurr böleee doğumundaaa cnmm.duaların şçinde çok sağoll
ay canim cooooooooooooook sevindim tebrikler allah tamamina erdirir insallah kan testinde de pozitif cikar insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnn
canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim
sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
SAĞOL CANIMCIM inşallah rabbim sizlerede nasib eder.BENDE bu dönemlerde çok sıkıntılı olduğum için çok iyi anlıyorum.istiyorumki hamiş olana kadarki o zamanda kendinize çok eziyet etmeyinnnnn.melişleriniz gelcek allahın izniyle.dualarımızla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?