ınsallah gelmez bu ay mısafır ınsaaaalllllaaaaahhh.yap bakalım tabı daha ıyı olur aklında kalmaz bısey.bende bırkere yaptım ıdrarda genelde ılk kan testı yapılmasından yanayım sabırsız olunca yakın bıyer varsa kan testıde yaptırabılırsın tatlım...Günaydın cadılaınen tatlısı Tatlı cadıyok gülüm adet olamdımve umutluyum galibahala adet olmayınca heyecanlandım.Buy akşam test alayım diyorum.Yarın sabah da bakayım.Sabah idrarıyla.
ınsallah degıldır canım dualarımız senınle.dıkkat et sen kendıne yıne.bende gecen dedım esıme cocuk ıstıyorum dıye o da bısey demedı sadece korkuyorum tekrar kaybedersek yıne altından kalkamayız dedı ama ıstıyoruz bu ay olmaz da gelecek aydan ıtıbaren bı aksılık olmazsa bızde baslıcaz calısmaya...Dolaba uzanıyırum mesela yukarı doğru uzanıncazorlanıyorum kasıklarımda batma oluyorpek adet gibi değil amao yüzden garip bir heyecan sardı.İnşallah boşa değildir canlarım.
Hiçöyle endişelerin olmaısn canım,tekrar aynı şey yaşanacak diye bir şey asla yok hayatım.Vardır herşeyin bir hayırlı sebebi,sağlıklı embriyolar tutunuyor gülüm biliyorsun,sağlıklı ise kalması en iyisi,eğer değilse daha ilerde başına birşey gelip kaybetseydin daha kötü oluru dimi canım.Sen ne kadarken kaybettin canım.ınsallah degıldır canım dualarımız senınle.dıkkat et sen kendıne yıne.bende gecen dedım esıme cocuk ıstıyorum dıye o da bısey demedı sadece korkuyorum tekrar kaybedersek yıne altından kalkamayız dedı ama ıstıyoruz bu ay olmaz da gelecek aydan ıtıbaren bı aksılık olmazsa bızde baslıcaz calısmaya...
kücüktu canım ya 4 haftalıktı ama benım kan degerlerım cok düşüktü oyuzden zaten doktor da dedı gelısmemıs tutunamamıs kı eger bıraz daha buyuseymıs kı özürlü olma ıhtımalı yuksek olurmus zaten bunu duyunca bıraz rahatladık sonradan aglayacagımıza basta agladık vucudun ıyıkı kabul etmemıs demıstı dogru soyluyosun canım ama ınsan korkuyo yınede saglıklı ve hayırlı olacaksa olsun gercekten ben bunu tamamen kavradım olaydan sonraHiçöyle endişelerin olmaısn canım,tekrar aynı şey yaşanacak diye bir şey asla yok hayatım.Vardır herşeyin bir hayırlı sebebi,sağlıklı embriyolar tutunuyor gülüm biliyorsun,sağlıklı ise kalması en iyisi,eğer değilse daha ilerde başına birşey gelip kaybetseydin daha kötü oluru dimi canım.Sen ne kadarken kaybettin canım.
Çok güzel düşünüyorsun Tatlı cadı'm,özürlü bri yavru Allah kimseye vermesin,şimdi 1 gün ağladın ama eğer o halde tutunupta dünyaya özürlü gelseydi hergün ağlardın,evlat bu çünkü.Allah ne güzel bri düzen koymuş ki yeterince düzgün oluşmayanları atıyro vücut,inşallah nurtopu gibi bir yavrun olacak,sıhhat fışkıracak.kücüktu canım ya 4 haftalıktı ama benım kan degerlerım cok düşüktü oyuzden zaten doktor da dedı gelısmemıs tutunamamıs kı eger bıraz daha buyuseymıs kı özürlü olma ıhtımalı yuksek olurmus zaten bunu duyunca bıraz rahatladık sonradan aglayacagımıza basta agladık vucudun ıyıkı kabul etmemıs demıstı dogru soyluyosun canım ama ınsan korkuyo yınede saglıklı ve hayırlı olacaksa olsun gercekten ben bunu tamamen kavradım olaydan sonra
Canım evet,bden tam sana onu yazmıştım güzelim,eşim test aldırdım,akşam eve getirecek yarın sabah bakacağız,inşallah umutlaırmızın karşılığı vardır,mutlaka karşılığı var elbetteki bu ay olmazsa diğer aylar,denemesi bedava dimi hayatım.günaydın fıstıklar nasılsınız bugün mucizem hala relg olmaşsin canımm çok sevindim test alyomuyuz bugün yarın yaparız inş gelimştir melişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?