Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol hayatım ya ben resmimi eklemk istiyorum ama nasıl yapcam bilmiorum şu teknoloji özürlü kardeşinize bi yardım edermisiniz acaba

kızlar bugun fazla kalabalık degılız gun ıcınde gırdım cıktım ama yıne azlıgız yawwww.neler yapıyosunuz suan anlatın bakayım...benım ıcın sıkıcı bırgun gun bıtsede eve gıtsem dıye beklıyorum vallaaa

canım dilam sen benim canım sın seni çok seviyorum tatlım benim regl günüm 27sinde 22transferden sonra ki test tarihim canm bugün 9 . günüm yani yarın 10.günümde yapıym çıkmazsa daha günüme var diyip oturucam ayrıca eşime söylediklerinide ileticem canm aslında oda ben üzülmiyim diye öle yapıyo gerektiği zaman çok testekçidir

evet canım bende burayı bırakamıyorum siz olmasydız nasıl geçirirdim günlerimi

canımm.. birazcık karamsarlık geldi içime ama hemen gitti gerçekten kızmaaa 🙂 nasılsın canım

aferiiiim, karamsarlık yokkk,bak ne güzel sohbet ediyoruz eğleniyoruz burada, yaaa...

saol hayatım ya ben resmimi eklemk istiyorum ama nasıl yapcam bilmiorum şu teknoloji özürlü kardeşinize bi yardım edermisiniz acaba

tamam canım benim, yukarıda kullanıcı adın ve profildeki resmin olan bir yer var ya , o resmin üzerine tıkla açılan sayfada ; avatarımı göster tikli olsun altında iki kutu var 2. de bilgisayarınızdan resim yükleyin diyor yanındada "browse" yazan bir buton var o butona tıkla , bilgisayarındaki dosyaların içinden ekleyeceğin resmi bul ve değişiklikleri kayıt et de....