gunaydın tatlım nasılsın?varmı gelen gıden?
evt cnm bekel inşş sabrın sonu selmaettir Rabbim sanada nasip eyler inş ve hepimizede.iim bende çok şükür cnmyok bitanem benim kocişe söyledim test yapıcam diye hayır dedi cumaya ne kaldı bekliyorum işde sen nasılsn
bence de bekle canım ıyı olmus haklı eşin bazen erkekler bazı seylerı caktırmadan farkedıyolar :laugh:
yok canım zaten negatif çıkması çok yüksek olslkmiş oyüzden boşuna erkende üzmiyim kendimi dedim
AYŞEGÜÜÜLLLLL CANIMCIM SEN YAPMADIN MI TESTTT??????
Hepinizden tek tek güzellikler gelecek,ben biliyorum bekliyorum canlarım.buarada yarın burcumun günü kız varmı belirti hadi sra sende bi güzellikte sen yap inş bize
günaydın güzel arkadaşlarım,hepinize günydın sizleri o kadar çok seviyorum ki ve bana da ettiğinizden o kadar eminimki dayanamadım dün akşam testi yaptım ve ikinci çizgi çok belirgin çıktı,ben hamilemiyim canlarım.test güvenilirmidir canlarım,ellrim titriyordu 1-2 dk içinde giderek belirginleşen bir çizgi çıktı allahım herbirinize en kısa zamanda en hayırli şekilde bebiler nasip etsin
,bana da yavrumu kucağıam almak nasip etsingüzellerim.kan etsti için ancak cumartesi doktora gidebileceğim,çok heyecanlıyım.şimdi başka korkuşar başladı,test doğrumu,dış gebelik mi,ay bitmez güzellerim bitmez.iyiki vasınzı sizi hiç bırakmayacağım canlarım.
dualarımız sııznle canım alahım hayırlısıyla yuzunu guldursun tatlım ınsallaaaaaaaaaahhhhh[/QUOTE]canım beraber bekliyelim cumaya kadar sizde bana dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?