merhaba kızlar temmuz ayında hamileler listesindeydim ikizlerim vardı am akaybettim 🙁 şimdi yeniden denemelere başladım benide yazarmısın listeye adet tarihim bir sonraki 14 şubat bu arada hamile kalanlar arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almalarını temmni ederim sevgiler..
canımcımmmm
benim mercimek henüz çokkk minikmiş ultrasonda üstten baktı bi gördük bi kaybettik
10 gün sora tekrar bakıcaz dedi dr
kan idrar horman şeker sarılık testleri yapıldı tekrar sonuçlar ii
cmtsi den beri biraz daha büyümüş bebeğimmm
harika gözüküosun.. ne güzel yaaa burda fıstıkk gibi herkesssaslıgökçe senin için tekrar koydum resmimi 🙂
çok mutluyum senin adına, ben yumurtlama günü bile hesaplayamıyorum 🙁 fitil kullandığım için ilişki yasak, eşimle ev arkadaşı durumundayız şu ara 😀
ii cnm ya nasıl olsun çalışmalara dewamm mide bulantın warmı kuşumm
merhaba kızlar temmuz ayında hamileler listesindeydim ikizlerim vardı am akaybettim 🙁 şimdi yeniden denemelere başladım benide yazarmısın listeye adet tarihim bir sonraki 14 şubat bu arada hamile kalanlar arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almalarını temmni ederim sevgiler..
öyel canım üzülme safhalrını geçtim artık şimdi iyiyim stres yapınca bu sefrede prolaktin hormonum tavan yapmış akla karayı seçtik valla düşürene kadar şimdi herşey normal bakalım canla başla çalışmlara başladım 🙂))))))) tabi dün geldi kırmızılar bitiminde yeniden başlıycam çalışmalarcnm allah yeniden nasib eder inş. üzme kendini...
selzeh saol canım eline sağlık hazırladığın liste harika 🙂 inşallah uğurlu gelir hepimize
canımm içim buruldu bi anda üzme kendini allah yeniden nasip eder inşallah.. hep beraber beklemeye dewammmerhaba kızlar temmuz ayında hamileler listesindeydim ikizlerim vardı am akaybettim 🙁 şimdi yeniden denemelere başladım benide yazarmısın listeye adet tarihim bir sonraki 14 şubat bu arada hamile kalanlar arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almalarını temmni ederim sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?