canım benim eşimdede vardı hemd eabyağı ama biz keçiboynuzu kürünü uyguladık bayağı fayda gördük üstelik bevliyeciye de gitmişti eşim.. sen film mi çektireceksin 🙁 ama bünyen ban agöre güçlü zor olacağını sanmıyorum ben bayağı zayıfım şu an 44 kiloyum filmde biraz zorlanmıştım ben inş seninde tüplerde falan sorun yoktur valla sanada soğan kürünü tavsiey ederim mükemmel bişi söküp taıyo herşeyi neten bak soğan kürünebizdede yaş sorunu var canım, eşim 40 ben 32 yaşındayım geçen yıl eşimin sperm sayısı sadece tüp bebeğe yetecek kadar azdı, bu yıl tetkiklere yeniden başladık bakalım ne olacak, belki benim tüplerimde sorunlu ama 2 aydır iltihaptan ötürü fikm çektiremiyorum 🙁
canım benim eşimdede vardı hemd eabyağı ama biz keçiboynuzu kürünü uyguladık bayağı fayda gördük üstelik bevliyeciye de gitmişti eşim.. sen film mi çektireceksin 🙁 ama bünyen ban agöre güçlü zor olacağını sanmıyorum ben bayağı zayıfım şu an 44 kiloyum filmde biraz zorlanmıştım ben inş seninde tüplerde falan sorun yoktur valla sanada soğan kürünü tavsiey ederim mükemmel bişi söküp taıyo herşeyi neten bak soğan kürüne
saol canım teşekkür ederim ama herşey rağmen pozitifim napalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin olur güzelim beraber burda bekleriz birbimizi 🙂canm benim çok üzüldüm zor günler geçirmişsin inş en kısa zamanda yeniden hamiş olup sağlılıklı bebişlerin olsun canım artık yanlız diğilsin dualarımız seninle canım allah gönlüne göre versin
merhaba kızlaaarrr naber?
mucizeeee canımmm çok sevindim, tebrik ederim, allah sağlıkla kucağınıza versin inşallahhh. adın gibi oldu bebişin 🙂
merhaba kızlaaarrr naber? 🙂
canım dılegım dogru soyluyo işte olunca syfaları arada takıp edıyorum bende bıde bılgısayarıma vırüs gırmıs ıkıdebır kapanıyo canım acıp tekrar gırıyorum yazabılıyorum nasılsın sen?bugün noluyor size, hiçbiriniz slm almıyor 🙁(( dileğimm dışında.
neyse size iyi günler.
wayyy wayyy ne fıstıksınn böleeee tam hayalimdeki gibiii muhteşemsinsaol bebeişimmm sende öleee
36 bedenken bu kadar güsel diilsindir bence fıstık gibisin fıstıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?