benim çok yakın bir arkadaşımda hamile kaldı ve doktorlar şaşırdı nasıl olur diye.dr sadece miyom var diye tüp bebek dedi canım tehlikeli boyuttamı acaba ben sana yardmcı olmayı çok isterdim başka bir dr daha git derim ben çünkü bazı dr tüp bebek merkezleriyle anlaşma yapıyorlar böyle şeyler de oluyo sen sakin ol ve başka dr daha git bence çünkü miyomu olduğu halde hamile kalan çok kişi tanıyorum ben canım
benim çok yakın bir arkadaşımda hamile kaldı ve doktorlar şaşırdı nasıl olur diye.
ama ne bileyim bana vakit kaybetme git deyince çok kötü oldum.eğer art niyetle yaptıysa Allaha havale ediyorum o doktoru.ilginç olan ne biliyormusdun canım bir hafta önce gittim ve hiç miyomdan bahsetmedi.sonra kerndiseide şaşrıdı ben nasıl görmedim bunu diyor.başka bir ultrason uzmanını çağırdı birlikte baktılar ben o sandalyenin üzerinde bir obakıyor bir diğeri.sonra durum tüp bebk...
duaların için teşekkürler. inşallah rabbim bizleride görür............inş iyi gelir canım bukadar kişi dua ediyoruz senin için rabbim kabul edecektir hiç merak etme sen bitanem inş sağlıklı birde oğun olur en kısa zamanda
duaların için teşekkürler. inşallah rabbim bizleride görür............
canım ben de çalışıyorum ama eve gelince size mrb demeden yapamıyorum, yani burası aile gibi aslında ama bugün bir terslik vardı.
mrb ayşegülcüm iyiyim çok şükür, toparladım inş. bakalım hayırlı haberler gelir hepimizden.
canımmm iyiyim sağol bugün görüşemedik, görmedin sanırım yazdıklarımı...
sağol tatlı cadı, doğru da ben de işten yorgun geliyorum ama sizi görmeden edemiyorum.
aslıgökçecim slm vermiştim kimse almadı nerdeyse ona üzüldüm. çok sağol canım iyiyim umarım sen de iyisindir.
al benden de o kadar canım, neyse görüşürüz...
hepinizi öpüyorum
kızlar ben varım ama kimse yok
daha hastalanmadım inşallahta hastalanmam
yarın ancak gece girbilirim nete cok yoğunum yarın kendinize ii bakın dua edin bana.öpüyrum hepinizi
selammmm meleklerrrrrrrr.........
ben 11 aylık evliyim ve hamiş kalmak istiyorum artık geçen ay korunmayı bıraktık en son regl tarihim 9 eylüldü yani geçen ay olmadı:doh: bakalım buay neler olcak heyecanla bekliyorum..
benim gibi hamile kalmak isteyen meleklerrr son regl tarihlerimizi yazalım ve bu heyecanlı bekleyişi birlikte yaşayalım ne dersinizzz:rapture:
neyse şekerlerr öptüm hepinizi kocamannnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?