iyiyim tatluummmm , çok şükür 🙂
beeaaa çiğ kurabiyee 😛iha: ye beni ye beniiii 🙂 iyiyim ya ne olsun işte, geldik çalışıyosss
çalış çalış ben yatıyorum akşama kadar çalışmaya emzik yok😛iha:
kızlar benim regl ağrılarım geçmedi hala nedendir anlamadım ,hemen yumurtlamaya mı geçtim nooldu acaba?Dr. cumartesi yumurta takiine çağırdı amaan yıldım para vermektende ,eve ultrason mu alsam ne etsem ????
selam kızlar günaydın canlarım ya dün giremedim buraya işlerden dolayı ne güzel mucizemde hamile kalmış çok ama çok sevindim Allah hayırlı hamilelik hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrusunu.darısı başımıza inşallah:laugh:
canım inşallah vardır bitanem öyle silik gibi çıktıysa inşallah hamilesindir.ama sen gününde bi tekrar yap canımcım
canım bak bu günde sabret ne olur yarın gece de idrarını en az 4 saat tutmaya çalış , sabah ilk idrarından biraz yap sonra ara idrarını bir plastik bardağa al , testi onunla yap , akan idrar testi fazlaca ıslatıyor,ben böyle yapıyorum bardaktan ve ara idrarla , nette de araştırdım böyle tarif ediyorlar...
kız allah seni naapmasın bilim adamı gibi konşuşmuş aynı kurban olurum sana ben 😛iha:
iyiyim canımcım yılın başı ya raporları yetiştirmeye çalışıyoruz hayatım ondan giremedim ama aklım hep sizdeydicanım bak bu günde sabret ne olur yarın gece de idrarını en az 4 saat tutmaya çalış , sabah ilk idrarından biraz yap sonra ara idrarını bir plastik bardağa al , testi onunla yap , akan idrar testi fazlaca ıslatıyor,ben böyle yapıyorum bardaktan ve ara idrarla , nette de araştırdım böyle tarif ediyorlar...
günaydın kuzum , nerelerdesin sen bakıym kaçak 🙂 iyiyiz çok şükür tatlım sen nasılsın?
hayal değildir inşallah canım hemen bak umutsuzluğa düşme bakalım desencimin dediği gibi yap bidezaten var diyemiyorum belki de çok isteğim için ben öle hayal ediyorumur
günaydın kızlarrr güzel bi gün diliyorummmm hepinize içinzi böleee gıpır gıpır olsunnn etrafınıza ışık saçınnn güne böyel başlarsanız zaten ielerleyen saatler güzel olurrr kucak dolusu sevgilerrrr
günaydınnn canımm inşallah canım sağol senin için de güzel bi gün olsun datlımmmmgünaydın kızlarrr güzel bi gün diliyorummmm hepinize içinzi böleee gıpır gıpır olsunnn etrafınıza ışık saçınnn güne böyel başlarsanız zaten ielerleyen saatler güzel olurrr kucak dolusu sevgilerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?