Canım çok doğru söylemişsin,Allah bir ey vesile ederse o şey iyi gelir,tedavi de olsa ne olursa olsun Allah izin verince olur yoksa ne yapsak boş.O sbebpe sen hiç üzülme vardı rbir hayrı canım ve olacak inşallah bebişin.Sen sağlığına yemene içmene moraline dikkat et,eşinle gün aşırı birlikte ol canım,özellikle hesabını yap ve yumurtlama günlerine dikkat et ,her seferinde de olacağına inanarak güveneke ol canım.Allahım verecek inşallah.Bende doğumdan korkarım endişelenirim aksilik olmasın diye çekinirim,kzıın biri 16 yaşında gizlice tuvalette doğurmuş gazete de okudum.Buyrun bakın,nasıl oluyor anlamadım.Allahın izni olunca herşey kolay.Kızlar size bişi anlatayım karar verdim artık ben o kadar tedavi gördüm tedaviyel hamile kaldım ve kaybettim.. Ama allah vermek istedikten sonra tedaviymiş vs. Gerisi sadece bahane eve bazen aldığım temizliğe gelen bi abla vardı 42 yaşlarında uzun süre ulaşamadım tesadüf pazar günü sabah markette gördüm abla hayırdır ulaşamıyroum sana dedim ben temizliğe gitmiyorum artık dedi hamileyim dedi çok şşaırdım hayırdır dedim sorma dedi anlamadım dedi dr gittiğimde iş işten geçmiş dedi o menopoza girdim sanmış düşünün bu kadının yaptığı ağır işleri pencerelerden asılıyoo o kadar ağır eşya kaldırıyoo ve 4 ay biş anlamıyor ve bebek sağlıklı dr gittiiğinde zaten çok geç cenabı allah resmen yapıştırmış bebeği ona o yüzden artık sorun yapmıyoprum bişiyi bakın verecek olduktan sonra veriyoo kadının koca koca delikanlı oğulları var....hiçte üzmeyin kendinizi oluruna bırakın ama çok kendinizi yıpratmadan çaba sarfedin öpüyorum canlarım
ayyy ağzından bal damlıyoo kısss senin yerim senin o ağzını inşallahhhh canım inşallah
Kızlar size bişi anlatayım karar verdim artık ben o kadar tedavi gördüm tedaviyel hamile kaldım ve kaybettim.. Ama allah vermek istedikten sonra tedaviymiş vs. Gerisi sadece bahane eve bazen aldığım temizliğe gelen bi abla vardı 42 yaşlarında uzun süre ulaşamadım tesadüf pazar günü sabah markette gördüm abla hayırdır ulaşamıyroum sana dedim ben temizliğe gitmiyorum artık dedi hamileyim dedi çok şşaırdım hayırdır dedim sorma dedi anlamadım dedi dr gittiğimde iş işten geçmiş dedi o menopoza girdim sanmış düşünün bu kadının yaptığı ağır işleri pencerelerden asılıyoo o kadar ağır eşya kaldırıyoo ve 4 ay biş anlamıyor ve bebek sağlıklı dr gittiiğinde zaten çok geç cenabı allah resmen yapıştırmış bebeği ona o yüzden artık sorun yapmıyoprum bişiyi bakın verecek olduktan sonra veriyoo kadının koca koca delikanlı oğulları var....hiçte üzmeyin kendinizi oluruna bırakın ama çok kendinizi yıpratmadan çaba sarfedin öpüyorum canlarım
Canım çok doğru söylemişsin,Allah bir ey vesile ederse o şey iyi gelir,tedavi de olsa ne olursa olsun Allah izin verince olur yoksa ne yapsak boş.O sbebpe sen hiç üzülme vardı rbir hayrı canım ve olacak inşallah bebişin.Sen sağlığına yemene içmene moraline dikkat et,eşinle gün aşırı birlikte ol canım,özellikle hesabını yap ve yumurtlama günlerine dikkat et ,her seferinde de olacağına inanarak güveneke ol canım.Allahım verecek inşallah.Bende doğumdan korkarım endişelenirim aksilik olmasın diye çekinirim,kzıın biri 16 yaşında gizlice tuvalette doğurmuş gazete de okudum.Buyrun bakın,nasıl oluyor anlamadım.Allahın izni olunca herşey kolay.
canım bak bu günde sabret ne olur yarın gece de idrarını en az 4 saat tutmaya çalış , sabah ilk idrarından biraz yap sonra ara idrarını bir plastik bardağa al , testi onunla yap , akan idrar testi fazlaca ıslatıyor,ben böyle yapıyorum bardaktan ve ara idrarla , nette de araştırdım böyle tarif ediyorlar...
kız allah seni naapmasın bilim adamı gibi konşuşmuş aynı kurban olurum sana ben 😛iha:
kızlar hala çalışıyosunuz galiba
ben geldim tatlımm , bu arada ben bilimkadınıyım zaten 🙂 Antropoloğum bennn 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?