herkese selam arkadaşlar
bu ara çok hamilemiz var..var mı belirtisi olan kendinden şüphelenen tatlılar🙂
AYŞEGÜL
çizgi var mı yok mu ablam ben anlamadım
nasıl anlamadın yavrukuşum yaa..neyse bakalım birkaç gün sonra anlaşılır zaten..ben naapim işte çalışıyorum..iş güç..anaaam bacım bende anlamadım ki var gibi ama yok gibide neye inanıcağımı şaşırdım
canım benim Allah tamamına erdirsin bizde inşallah bu belirtileri yaşarız hayırlısıylaTekrar teşekkür ederim canım benim.Belirtilerimi yazayım hayatım.Adet tarihime 10 gün kala ve hala devam eden asık ağrısı yani karın altı ağrısı.Batma şeklinde.Çok ve derin uyuma ve uyku yetmiyordu.İdrar rengi koyulaşması.Hafif baş dönmesi canım.Birazda kirpiklerimde karmaşıklık vardı,çapraz yöne dönüktü.Başka belirti midebulantısı kokuya hassasiyet vs vs olmadı hayatım.Ama garip bir farklılık olduğunu hissediyor insan.sanki anlıyor canım.
nasıl anlamadın yavrukuşum yaa..neyse bakalım birkaç gün sonra anlaşılır zaten..ben naapim işte çalışıyorum..iş güç..
selam canım evet çok var inşallah bizde giricez o listeye canımcımherkese selam arkadaşlar
bu ara çok hamilemiz var..var mı belirtisi olan kendinden şüphelenen tatlılar🙂
işte bugün biraz önce kan verdim progesteron seviyesi bakılacak yumurtanın çatlayıp çatlamadığı kesinleşecek..bu önümüzdeki birkaç ay gebelik için çalışmıcam ben..kilo vermeye devam edicem bugün tartıldım 14 kilo olmuş toplam..çok sevindim..biraz daha verip hamile kalırsam benim için de bebiş için de daha iyi olacak..çünkü kilo verdikçe insülin problemim de azalıyor..yüksek insülin bebeğin düşmesine sebep olabiliyor..benim ancak mayıs haziran gibi denemem iyi olacak galiba..yarın da psikoterapim var işte ona gidicem..öyle yani tontişim..keyifler nasıl yumurtadan haber varmı dr gittimi yine
inşallah tatlım benim..hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olur inşallah..selam canım evet çok var inşallah bizde giricez o listeye canımcım
camım sorunda orda zaten sızede anlatamıyorum cunku virüs var bılgısayarda ıkı kelıme yazmadan hatta sıteye bıle gıremeden pat kapanıyo elımde kalacak pc yaaaaaaaaaayyyyyy benim fıstğıma neolmuşda keyfi yokmuş canım selavat çek biz burdayızsenin yanıdayız bir sıkıntın varsa anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?