😛iha: ayy Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm valla yasaksa vardır sebebi tabi sabredin azcık:laugh:
İnşallah rabbim meleğini göndermiştir canım...dualarım seninle.
saol canıım benim inş seninde yakında o belli artık bak üzme kendini tamamı canm
sabrediyoruz etmesinede valla o olmayınca tadı tuzu olmuyo evliliğin ya, eşim artık bari çoraplarımı çıkar ayaklarımı falan yıka demeye başladı😀
hehehe çok iyi yaaaa ben de epey güldüm 🙂 olmaz tadı tabiii. ayyyy sizin olay mecburen değişiyor. sen güğümleri hazır et 🙂
sabrediyoruz etmesinede valla o olmayınca tadı tuzu olmuyo evliliğin ya, eşim artık bari çoraplarımı çıkar ayaklarımı falan yıka demeye başladı😀
OHH YA Bİ RAHAT NEFES ALDIM.KAÇGÜNDÜR SİTEYE GİREMEMİŞTİM AMA MERAKTANDA ÖLDÜM BUGÜN FIRSAT BULDUM HEMEN SENİ ARAŞTIRDIM ÇHATLAKCIM VE İŞTE GÜZEL HABERİ ALDIK ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH ÇOK RAHAT Bİ HAMİLELİK GEÇİTRİRSİN TATLIM ÇOK MUTLU OLDUM BEN SEN NE DURUMDASIN BİLEMİYORUM AYAKLARIN YERE BASMIYODUR HERALDEgünaydınnnnnnnnnnnnnnn
canlarım herşeylerim tüm bekleyen merak eden dua eden bitaneciklerim
sanırım HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
inşallah kırmızılar değilde minik yaramaz gelmiştirya canım zaten regl zamanım yaklastı geldıyse gelmıstır gelmedıysede kırmızılar gelır evet canım Allah a çok şükür sorun çıkmadı ama bekletıyo bızı yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?