yok bitanem daha dedim ya ağrı var üşütmüşüm galiba bu ay cok ağrıo.ben regl olucam ya kesin kan ilacı kullandım die gecikti yıneslm canım yok dımı kırmızılar
İyiyim canım toparlandım doktor birkaç ay bekle dedi bekliyorum.Sen nasıl oldun ?
Canım mide sorunun yoksa bir aspirin al kanı sulandırdığı için rahatlatır.anam kaynıo yıne burası kızlar daha regl olmadım.kasıklarım cok ama cok ağrıo göğüslerimde cok fena şişti.inanırmısınız gece uyuyamadım ağrılardan.biranönce adet olayım die ilişkiye girdim eşimle.şimdide banyo yaptım sıcak sıcak.regl ocaksam olayım biranönce yoksa ağrılaradayanamıom
olmadım böcüklerim daha inşallahta olmamselam burcums naber varmı bir gelişme 🙂
anam kaynıo yıne burası kızlar daha regl olmadım.kasıklarım cok ama cok ağrıo göğüslerimde cok fena şişti.inanırmısınız gece uyuyamadım ağrılardan.biranönce adet olayım die ilişkiye girdim eşimle.şimdide banyo yaptım sıcak sıcak.regl ocaksam olayım biranönce yoksa ağrılaradayanamıom
yok bitanem daha dedim ya ağrı var üşütmüşüm galiba bu ay cok ağrıo.ben regl olucam ya kesin kan ilacı kullandım die gecikti yıne
mide sorunum yok canım ama ben kolay kolay ilac içemiom şimdi bile kan ilacı ve folıc asit i zor içiom midem bulanıo içerkenCanım mide sorunun yoksa bir aspirin al kanı sulandırdığı için rahatlatır.
Canım Vahideme yazmıştım alıntı yapmadan yazdım senin mesajını görmedim iyi olmana sevindim müjde sırası sende sanırım bu ay değilmi?canım bana yazdın sanırım toparlanmana çok sevındım ıyıyım bend işte bıldıgın gıbı tatlım
h.geldin canım ,
sanki geçen çarşamba test yapmıştı eyşan bu günlerde tekara yapılması lazım, benim aklımda kalan o, bende çok merak ediyorum sonucu, sorun çıkmayacağına eminim ama ondan duymak içimizi daha da rahatlatacak.
selam canım hoşgeldin acele ettiniz ama tatlım olsun gününüze var nasıl olsa..
eyşandan umarım güzel haber alırız çok zor bekleyiş gerçekten..
yok gülüm bende geçen sordum gelmedi daha inş herşey yolundadırda bebişini sağlıklı bişekilde alır kucağna
canımmmm nasılsın ne zamandır seninle görüşemiyoruz, ben iyiyim canım ama sende biraz durgunluk ve umutsuzluk hissettim. tatlım chatlakcığım bizim en umut veren örneğimiz değil mi bak neredeyse 3 yıl sonra meleği geldi, üstelik hiç sorunları yokken... beraber bu umut dolu yolda beklemeye devam edeceğiz ve inşallah allah bize hayırlısıyla bebiğimizi verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?