canım kendini hep sorumlu hissedeceksin çok iyi anlıyorum arkadaşına kendisinin karar vermesini söyle bence umarım doğru kararı verirArkadaşım bana soruyor ne yapayım diye bende affet dedim hatamı ettim şimdi düşünüp duruyorum kendine kalsa affetmiycek affederse benim yüzümden affedicek yine aldatırsa arkadaşım yeniden aynı şeyleri yaşayıp üzülecek
Evet içim içimi yiyor doğrumu akıl verdim diye Allah kimsenin başına vermesin ben ona affet dedim ama ben affedememcanım kendini hep sorumlu hissedeceksin çok iyi anlıyorum arkadaşına kendisinin karar vermesini söyle bence umarım doğru kararı verir
Ben seyretmediğim için hangi dizi unuttum o dizide yasak aşk yaşayan karakterlerin isimleriyle çağırıyorlarmış birbirlerini olayın içeriği iğrenç yani otelde buluşmalar filan
off çok zor gerçekten bende affedemezdim ama Allah başa vermesinEvet içim içimi yiyor doğrumu akıl verdim diye Allah kimsenin başına vermesin ben ona affet dedim ama ben affedemem
Arkadaşım bana soruyor ne yapayım diye bende affet dedim hatamı ettim şimdi düşünüp duruyorum kendine kalsa affetmiycek affederse benim yüzümden affedicek yine aldatırsa arkadaşım yeniden aynı şeyleri yaşayıp üzülecek
Evet canım otel kayıtlarını kadının kocası ortaya çıkarmış.Sade flört değil yaniOlayin boyutunada bagli belkide.. sadece mesajda mi kalmis yoksa gercek bir aldatma falan var mi? yani bulusmalar falan olmus mu is disinda?
sende arkadasini dusundugun icin yuvasinin yikildigini istemedigin icin kendi fikrini soylemissin ama kocasinin huyunu suyunu ve tekrarlayip tekrarlamayacagini bilebilecek olan yine odur.. sonra karar onundur yani..
Ben seyretmediğim için hangi dizi unuttum o dizide yasak aşk yaşayan karakterlerin isimleriyle çağırıyorlarmış birbirlerini olayın içeriği iğrenç yani otelde buluşmalar filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?