valla burdayım biyere gitmiycem artık bi önceki sayfada bişiler somuştum tekrar sorsam diyoruminşallah canım inşallah artık burdasın
ii geceler burcums sende varmı belirti. hala gelmedi demi.......inş bebişin gelmiştir..inşallah canım inşallah artık burdasın
biraz daha bekle canım 3 gün daha gecsin bakalımvalla burdayım biyere gitmiycem artık bi önceki sayfada bişiler somuştum tekrar sorsam diyorum
evet öyle ekle valla listeye sonuç hüsranda olsa denemekten zarar çıkmaz🙂)pardon sorunu geç gördüm. ya bekle 5 gün daha yada gözünü kapa ver kanı bide bebek için şimdiden kan vermeye alışman lazım. kan vermek zor deil... alt karında şişlik belirti ama kiminde hiç belirti olmadanda oluyomuş bebek.regli tarihini ve senide ekliyelim listeye 19ocak mı reglin
bi bilsem bizacığım kasıklarım ağrıo du şimdide batma var göğüsler davul zaten.ilaclardan mı yoksa bebekten mi bilemem.bu aralarda kimi görsem sen hamilesin dio kilo aldım diom ama bakocaz hayırlısı allahtanii geceler burcums sende varmı belirti. hala gelmedi demi.......inş bebişin gelmiştir..
evet öyle ekle valla listeye sonuç hüsranda olsa denemekten zarar çıkmaz🙂)
işte ben şimdi sabırsızlandım yaa bekleyemiyorum kana gelincede bana bişi oluyo hemen 🙂)ama yarın sabah iş yerinde yaptırcam tabi olmazsam🙂) bende 6 aylık evliyim aslında çok tedirgindik ilk başta olsamı olmasamı diye ama napıyımmmm 🙂))
hemen eklemişsin listeye valla bu arada banada hamile gibi geldi dediklerin hadi hayırlısıbi bilsem bizacığım kasıklarım ağrıo du şimdide batma var göğüsler davul zaten.ilaclardan mı yoksa bebekten mi bilemem.bu aralarda kimi görsem sen hamilesin dio kilo aldım diom ama bakocaz hayırlısı allahtan
bi bilsem bizacığım kasıklarım ağrıo du şimdide batma var göğüsler davul zaten.ilaclardan mı yoksa bebekten mi bilemem.bu aralarda kimi görsem sen hamilesin dio kilo aldım diom ama bakocaz hayırlısı allahtan
evet dediğin gibi bencede bi hayır vardır neyse en azından bi kızın var maşallah allah bağışlasınRabbim hakkında hayırlısını versin.İnşallah gelmiştir bebişin. boşver ben bebeğe ara verdim 1 kızım var allaha şükür ama 8 sene geçti ikinciyi bulamıyorum. bundada vardır bi hayır. Rabbim arattırmasın bebeğin yoklğu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?